българска крипто валута - grosh

Търговия с Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Neo, Nem, Monero. Борси. Първични предлагания на койни - ICO. Как да си купя биткойн?
Ivan9310
Мнения: 3
Регистриран: 12 ное 2018, 13:06

българска крипто валута - grosh

Мнение от Ivan9310 » 13 ное 2018, 13:23

Здравейте на всички бих желал да информирам тези от вас, които се интересуват от търговия и инвестиции в криптовалути, а ето и малко информация:
- Наименование: Grosh
- Създадена 03.02.2018
- Количество 6,999,999,999
- Без лимит на количество
- Търговия в Waves platform
- Текуща цена 0.29 цента
- Не се копае, само търговия

Ще ги започна едно по, едно.
Името е готино, а още по-хубаво е, че е създадено от българин с богат опит в търговията и инвестициите. Количеството е доста голямо, но това в случая няма значение, а по-важното е, че е неограничено т.е. ако текущото бъде изкупено могат да бъдат пуснати още в обръщение, което пък е отлично, защото няма как да бъде наложен монопол на пазара от 1 или няколко човека/организации и те да движат пазара с големи поръчки в угодни за тях позиции.

Намира се в платформата на waves, а там таксите са почти нищожни.
Всяка сделка се таксува с 0.003 waves, като 1 waves e около 1.90 USD
Неизпълнените поръчки не се таксуват по никакъв начин, а си стоят до предварително зададения период на валидност, освен ако не бъдат изпълнени, тогава таксата е пак 0.003 waves.

От опита които съм натрупал, Grosh може да бъде използван по няколко начина.

- Market Maker
Е всеки един, който осигурява т.нар. ликвидност на пазара и дава възможност на другите търговци да усредняват, купуват и продават Grosh на неговите прави и обратни кросове.

Маркет мейкърите печелят от разликата между bid и ask цената (цена купува/продава). Тяхната основна задача е да осигурят годен пазар за всички останали търговци.

- Дневна търговия
Дневната търговия или най-общо казано е купуване и продаване на криптовалути в рамките на същия ден. Тяхната основна цел е да купуват на ниска цена и да продадат същото количество на по-висока, като разликата е тяхната печалба.

- Арбитраж (усредняване на цената)
Това е начин да се възползвате от ценовата разлика между две или повече двойки Grosh, които поставят комбинация от съвпадащи сделки, капитализиращи дисбаланса, като печалбата е разликата между пазарните цени.

Инвестиране
-"Купете и задръжте", наричано също търговия с позиции, е инвестиционна стратегия, при която инвеститорът купува и ги държи за дълго време, като целта е постепенно да се увеличават стойностите за по-дълъг период от време.

Оставям и линк към уеб сайта на Grosh където може да видите текущи проекти свързани с Grosh, а при въпроси ще отговарям до колкото ми стигат знанията

Отговори

Върни се в “BITCOIN И ДРУГИ КРИПТОВАЛУТИ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост