- Регистрацията и верификацията на акаунта беше лесна и бърза
- Задължително се изисква two factor authentication и се наложи да инсталирам google authenticator на телефона. Става лесно и бързо.
- Приемат банкови трансфери и кредитни карти. Аз депозирах с кредитна карта - става бързо, но е доста скъпо. Вземат 8% такса за суми до 500 евро.
- Издават дебитни карти, с които можеш да си теглиш парите. Таксата за прехвърляне на средства от борсата към дебитната карта е $10 за суми до $1000 и 2% за суми над $1000. Доста удобно ми се вижда, но засега не съм се възползвал от тази възможност.
- Криптовалутите са малко. Предлагат търговия само с bitcoin, ethereum и ripple.
- Платформата за търговия е с далеч по-ограничени възможности от forex платформите. На мен интерфейсът не ми допадна. Сделките и резултатът от тях не се виждат както в MT4 и останалите форекс платформи, можете да видите само наличността в различните криптовалути, които притежавате. Но за разлика от Kraken все пак има графика и десетина индикатора.
- Левъридж няма, което е доста криво в сравнение с forex търговията
- Има комисионна от 0.25% на транзакция, което е долу-горе стандартно за крипто-платформите, но иначе си е доста.
Високата комисионна и липсата на левъридж прави платформата доста неудобна интрадей търговия.
Освен това си имат свой собствен курс на EURUSD

В момента EURUSD е на 1.1600 на всички платформи, но на тяхната е 1.1550. Това е едноминутната графика: