Нова криптовалута = потренциални печалби или SCAM?
-
- 1 получени
Нова криптовалута = потренциални печалби или SCAM?
Преди няколко дена попаднах на нова Криптовалута Plexcoin по данни от сайта им pre-sales-а започва от 7ми август, а от 3-ти Юли са регистрациите за запазване на място(Аз се регнах на 4-ти) официално валутата ще бъде пусната на 5-ти септември като се продадат всичките 400 милиона в пре-продажбите и ще бъде на цена $1.76 т.е ще направим печалба 1 354% ако сме купили на $0.13
Sales stage 1
0 to 50 millions PlexCoin sold buying price $0.13 Potential profit within 29 days: 1 354 %
Sales stage 2
50 to 100 millions PlexCoin sold buying price $0.28 Potential profit within 29 days: 629 %
Sales stage 3
100 to 200 millions PlexCoin sold buying price $0.53 Potential profit within 29 days: 332 %
Sales stage 4
200 to 400 millions PlexCoin sold buying price $0.88 Potential profit within 29 days: 332 %
Въпросът е дали наистина ще е така или това е някакъв SCAM хората депозират и накрая тези изчезват. Поразрових се и видях, че ще може да се депозира с пейпал в такъв случай това си е някаква сигурност. Някой от вас занимавал ли се е с подобни криптовалути да сподели мнение особено, когато ги пускат ? За заинтересованите всичко го пише в сайта, колкото по рано се регнете толкова по-добре. Аз разбрах за това от официална реклама във фейсбук, за депозиралите чрез реферали има 5% за тях и 5% за рефералите, затова съм дал и реферален линк, ако някой не иска да го ползва www.plexcoin.com в браузъра. Ще се радвам на мнения от заинтересовани хора и опит с криптовалутите без излишен спам, нека си бъдем полезни взаимно.
Sales stage 1
0 to 50 millions PlexCoin sold buying price $0.13 Potential profit within 29 days: 1 354 %
Sales stage 2
50 to 100 millions PlexCoin sold buying price $0.28 Potential profit within 29 days: 629 %
Sales stage 3
100 to 200 millions PlexCoin sold buying price $0.53 Potential profit within 29 days: 332 %
Sales stage 4
200 to 400 millions PlexCoin sold buying price $0.88 Potential profit within 29 days: 332 %
Въпросът е дали наистина ще е така или това е някакъв SCAM хората депозират и накрая тези изчезват. Поразрових се и видях, че ще може да се депозира с пейпал в такъв случай това си е някаква сигурност. Някой от вас занимавал ли се е с подобни криптовалути да сподели мнение особено, когато ги пускат ? За заинтересованите всичко го пише в сайта, колкото по рано се регнете толкова по-добре. Аз разбрах за това от официална реклама във фейсбук, за депозиралите чрез реферали има 5% за тях и 5% за рефералите, затова съм дал и реферален линк, ако някой не иска да го ползва www.plexcoin.com в браузъра. Ще се радвам на мнения от заинтересовани хора и опит с криптовалутите без излишен спам, нека си бъдем полезни взаимно.
На света две марки автомобили и те са Мерцедес и всички останали!
$50 Forex No Deposit Bonus Phone Verification only | Easy Directory Submission
Re: Нова криптовалута = потренциални печалби или SCAM?
Хмм...интересно. Това е твърде хубаво за да е истина, което води до мисълта ,че не е....
- ndimitrov73
- 108 получени
75 дадени
За мен лично всичко ми прилича на пирамида. И хубаво ще ги купиш на $ 0,13 и те ще ги пуснат на продажба на $1,76, но тука големия въпрос е ще има ли търсене на тази валута на тази цена? И с какво тя е повече от другите криптовалути за да се търси на тази цена? Аз не бих инвестирал в това. Между другото не мислите ли, че много криптовалути се народиха напоследък. Явно хората се ориентират бързо как се правят лесни пари. Ако криптовалутите се запазят би трябвало пазара да ги редуцира най-много до 10 тина според мен другите би трябвало да изчезнат. Вече според мен се очертаха водещите криптовалути. Но кой знае все пак, всичко е възможно.audia6 wrote: ↑08 Jul 2017, 19:58Преди няколко дена попаднах на нова Криптовалута Plexcoin по данни от сайта им pre-sales-а започва от 7ми август, а от 3-ти Юли са регистрациите за запазване на място(Аз се регнах на 4-ти) официално валутата ще бъде пусната на 5-ти септември като се продадат всичките 400 милиона в пре-продажбите и ще бъде на цена $1.76 т.е ще направим печалба 1 354% ако сме купили на $0.13
Sales stage 1
Sales stage 2
Sales stage 3
Sales stage 4
I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.
Bruce Lee
Познавам две човешки качества които нямат граница. Това са глупостта и алчността.
Bruce Lee
Познавам две човешки качества които нямат граница. Това са глупостта и алчността.
-
- 9 получени
14 дадени
в случай, че питаш сериозно, а не си дошъл само да видиш дали ще се зариби някой с тоя реферален линк: повечето икота са абсолютен скам, а това няма и уайтпепър, така че сам си решавай.
това не значи, че не може да се направи някой лев горница, ама се ослушай доста преди да скочиш.
с много бърз преглед на биткойнталк не видях да имат официален тред, а всяко ико, което иска да го вземат насериозно задължително се анонсира там, така че още една червена лампичка трябва да ти се е задействала току що.
това не значи, че не може да се направи някой лев горница, ама се ослушай доста преди да скочиш.
с много бърз преглед на биткойнталк не видях да имат официален тред, а всяко ико, което иска да го вземат насериозно задължително се анонсира там, така че още една червена лампичка трябва да ти се е задействала току що.
-
- 1 получени
Има whitepaper, видим е само за регистрираниLVub1NbTxCaiXoSK81vi9XySu7SuSLmsf6:
https://www.plexcoin.com/whitepaper
каквото и да значи.
За мен е важно да не е СКАМ и наистина да излезе тази валута а след това каква ще е стойността не ме бърка, т.е аз като си купя на 0.13, а има купили на $0.28, $0.52, $0.88 винаги ще съм на печалба ...
каквото и да значи.
За мен е важно да не е СКАМ и наистина да излезе тази валута а след това каква ще е стойността не ме бърка, т.е аз като си купя на 0.13, а има купили на $0.28, $0.52, $0.88 винаги ще съм на печалба ...
-
- 9 получени
14 дадени
ами позаинтересувай се какво е уайтпепър, после се запитай, защо, аджеба, не е достъпен за широката публика до не знам кой си август. после прочети за схемата на Понци ака Финансовите Пирамиди и може би ще си отговориш сам.audia6 wrote: ↑09 Jul 2017, 13:40Има whitepaper, видим е само за регистрираниLVub1NbTxCaiXoSK81vi9XySu7SuSLmsf6:
каквото и да значи.
-
- 3 получени
10 дадени
Дори и пирамидите са печеливши ако влезеш и излезеш в точния момент. Вяроятността ако влезеш от първите рязко увеличава шансовете да излезеш "сух" от цялата работа.
По улица "По късно" се излиза на площад "Никога".
-
- 1 получени
Ще изчакам white paper-a на 4-ти и тогава ще преценя, засега доволно, че съм един от 1-вите и ще мога да купя на $0.13.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Абсолютно вярно. Може да е пирамида и въпреки това да има потенциал за печалби. Всеки сам трябва да си отговори на въпроса дали му се занимава с подобни схеми. Примерно на мен не ми се занимава и аз не бих купил "котка в чувал".
Основополагащ принцип в инвестициите е да не инвестираш в компании, чиито бизнес не разбираш. При криптовалутите е същото. Ако не разбираш какво движи търсенето и предлагането на една криптовалута, кой и за какво я ползва, какви проблеми решава, кой стои зад нея и в какви партньорства се намира - няма и защо да инвестираш.
Конкретно схемата на Plexcoin на мен си ми прилича на пирамида. Очевидно е, че инвестиралите на Етап 1 имат полза да мотивират колкото се може повече хора да се включат, за да се състои Етап 2, после Етап 3 и т.н. Защо просто няма една цена, която да се определи възоснова на получените оферти и да е еднаква за всички?
-
- 9 получени
14 дадени
то пари, че могат да се направят могат, ама беглите ми впечатления от познанията на ОП, ме карат да мисля, че е рисковано да се хвърля в каквото и да е свързано с криптовалути.
точно от тоя плекскойн вероятността някой различен от организатора на схемата, да изкара пари, е около 0,00001%.
0,13 долара може да изглеждат ЕбатиЯкатаСделка, ама по днешен курс са 5200 сатошита, а това е супер много за някакви мъгляви обещания на сайт, който ако му погледнеш хуиса (WHOIS), е регистриран на 24 май 2017 (Creation Date: 2017-05-24T23:58:01Z)!
сега, според обясненията за липсата на уайтпейпър, говорим за някакъв топ сикрет пробив във технологията, върху който се предполага да се е работило от няколко години, обаче домейна са го регистрирали в последния момент. все едно НАСА да решат утре да си регнат домейна
друго: тези нива на продажба, може да оставят някой с погрешната представа, че ако купи на 1/во ниво, ще може да продаде на 2/ро и така да направи пачка. работата е там, че на всяко ниво монетите се продават от организатора. друг е въпроса, за каква предполагаема печалба става въпрос, след като не е посочена нито една борса за криптовалута, с която да има някаква предварителна договорка за търговия? къде смяташ да ги продаваш тези плекскойни?
ОП ето ти едно отправно начало да се позапознаеш с криптовалутите, да погледнеш цени, да видиш информация, коя монета каква е, как се добива, каква е идеята зад нея, а бе все работи, които би искал да знаеш, преди да се хвълрлиш в нещо толкова чувствително, като света на криптовалутите https://www.cryptocompare.com/ дерзай!
точно от тоя плекскойн вероятността някой различен от организатора на схемата, да изкара пари, е около 0,00001%.
0,13 долара може да изглеждат ЕбатиЯкатаСделка, ама по днешен курс са 5200 сатошита, а това е супер много за някакви мъгляви обещания на сайт, който ако му погледнеш хуиса (WHOIS), е регистриран на 24 май 2017 (Creation Date: 2017-05-24T23:58:01Z)!
сега, според обясненията за липсата на уайтпейпър, говорим за някакъв топ сикрет пробив във технологията, върху който се предполага да се е работило от няколко години, обаче домейна са го регистрирали в последния момент. все едно НАСА да решат утре да си регнат домейна
друго: тези нива на продажба, може да оставят някой с погрешната представа, че ако купи на 1/во ниво, ще може да продаде на 2/ро и така да направи пачка. работата е там, че на всяко ниво монетите се продават от организатора. друг е въпроса, за каква предполагаема печалба става въпрос, след като не е посочена нито една борса за криптовалута, с която да има някаква предварителна договорка за търговия? къде смяташ да ги продаваш тези плекскойни?
ОП ето ти едно отправно начало да се позапознаеш с криптовалутите, да погледнеш цени, да видиш информация, коя монета каква е, как се добива, каква е идеята зад нея, а бе все работи, които би искал да знаеш, преди да се хвълрлиш в нещо толкова чувствително, като света на криптовалутите https://www.cryptocompare.com/ дерзай!
-
- 1 получени
Евала кефиш ме как мислиш, това с домейна беше едно от 1-вите неща, което проверих и на мене това ми направи впечатление. Аз чета във фейсбук страницата им и гледам почва да ги има по местата https://etherscan.io/token/0xb3203DB25a ... d7Da52DDD6.i6On wrote: ↑10 Jul 2017, 16:53то пари, че могат да се направят могат, ама беглите ми впечатления от познанията на ОП, ме карат да мисля, че е рисковано да се хвърля в каквото и да е свързано с криптовалути.
Разбираш ги явно тези неща в тоя ред на мисли да те питам няколко въпроса, защо като изтегля биткойна ми иска да синхронизира 100 и няколко GB информация ? И всичките там криптовалути само че по по малко, разрових се няколко часа да чета за тея работи и накрая си влизам от https://www.myetherwallet.com/ с private key, дали е достатъчно надежно така искам да се ограмотя максималко преди старта на plexcoin ако ще го бъде...
- kompira
- 53 получени
9 дадени
Така е при стандартните портфейли/клиенти, инсталирани на компютъра. Пращаш си някакви койни на адреса и те вече са начислени на този адрес. Но за да имаш достъп до тях и да ги пращаш другаде, трябва да свалиш целия Blockchain, т.е. да синхронизираш блоковете с останалите клиенти в мрежата. Самият адрес се пази в едно файлче Wallet.dat, както и всички транзакции, в които е замесен този адрес. Може да се заключи с парола, може да си го пазиш на външен носител и т.н., все мерки за безопастност. С тези виртуални портфейли е по-лесно по принцип, вероятно има и надеждни между тях, но аз нямам опит. От доста време държа всичко по борсите. Вярно, че и те могат да "хванат гората" един ден, но за малки суми не го мисля толкова. Има колеги, които държат стотици хиляди $ в борси като Kraken и Poloniex, и си свиркат.audia6 wrote: ↑10 Jul 2017, 21:44...защо като изтегля биткойна ми иска да синхронизира 100 и няколко GB информация ? И всичките там криптовалути само че по по малко, разрових се няколко часа да чета за тея работи и накрая си влизам от https://www.myetherwallet.com/ с private key, дали е достатъчно надежно така искам да се ограмотя максималко преди старта на plexcoin ако ще го бъде...
-
- 9 получени
14 дадени
колегата компира ти е отговорил на въпроса, само да добавя, че ползвам за малки транзакции към борсите blockchain.info и досега не съм имал проблеми. иначе предполагам тук има хора, които разбират доста повече от мен, поне се надявам да е така и да се водят повече дискусии за криптовалути, които щем или не щем, вече са част от действителността.audia6 wrote: ↑10 Jul 2017, 21:44
Разбираш ги явно тези неща в тоя ред на мисли да те питам няколко въпроса, защо като изтегля биткойна ми иска да синхронизира 100 и няколко GB информация ? И всичките там криптовалути само че по по малко, разрових се няколко часа да чета за тея работи и накрая си влизам от https://www.myetherwallet.com/ с private key, дали е достатъчно надежно така искам да се ограмотя максималко преди старта на plexcoin ако ще го бъде...
за останалото, всичко е въпрос на четене и оглеждане.
един интересен форум е bitcointalk.org (надявам се да не нарушавам някое правило с публикуване на линкове към други форуми), където можеш да прочетеш мнения на хора занимаваюи се от години с криптовалута.
-
- 1 получени
Добре, в случая съм си се логнал с private key, и тука ми е акаунт адреса:
0xE522281A30C0f8D927FC5e781cA8a0d30697421A
Ако искам някой да ми прати пари, давам адреса и се пращат там.
Да речем, че имам 1 eth баланс и аз искам да пратя, в сайта има опция за плащане в такъв случай не би трябвало да се занимавам с каквито и ад са софутуери или се бъркам ?
0xE522281A30C0f8D927FC5e781cA8a0d30697421A
Ако искам някой да ми прати пари, давам адреса и се пращат там.
Да речем, че имам 1 eth баланс и аз искам да пратя, в сайта има опция за плащане в такъв случай не би трябвало да се занимавам с каквито и ад са софутуери или се бъркам ?
- Attachments
-
- 2222.png (127.66 KiB) Viewed 21566 times
-
- 9 получени
14 дадени
аз по принцип имам само биткойн портфейли, ама така е да, пращаш пари на посочения адрес и чакаш транзакцията да се потвърди, което с етера би следвало да е много по-бързо и така... няма с какво друго да се занимаваш след това, освен да следиш сделката, за която си платил да се изпълни. успех!
-
- 1 получени
Излезе им whitepaper-а колкото да ми се иска да е истина все повече ми изглежда на СКАМ
https://cdn01.plexcoin.com/Plexcoin_en.pdf
Ако някой си няма работа може да погледне .
-
- 9 получени
14 дадени
изненадан съм.. не ве, всъщност не съмaudia6 wrote: ↑05 Aug 2017, 00:18Излезе им whitepaper-а колкото да ми се иска да е истина все повече ми изглежда на СКАМ
ето ти едно преико, заредено с потенциал https://lust.agency/
има ли секс , има и пари (поне в повечето случаи)
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Това ICO го забранихва в Канада и организаторът е обвинен в неизпълнение на съдебан заповед. Измама отвсякъде, интересно колко пари е събрал.audia6 wrote: ↑05 Aug 2017, 00:18Излезе им whitepaper-а колкото да ми се иска да е истина все повече ми изглежда на СКАМ
- druster
- 2 получени
https://www.bloomberg.com/news/articles ... cktake-q-aS.Zhelev wrote: ↑26 Oct 2017, 16:33Това ICO го забранихва в Канада и организаторът е обвинен в неизпълнение на съдебан заповед. Измама отвсякъде, интересно колко пари е събрал.audia6 wrote: ↑05 Aug 2017, 00:18Излезе им whitepaper-а колкото да ми се иска да е истина все повече ми изглежда на СКАМ
Information is the most dangerous weapon of all the world.
-
Здравейте,
ще ви запозная с една сравнително нова крипто валута.
Pi network или само " Pi '' е една от първите криптовалути, които потребителите могат да добиват на своите мобилни устройства. Стартирана през 2019 г. от трима завършили Станфорд, PI криптовалутата бързо спечели популярност сред потребителите.
Това е нова цифрова валута, която се опитва да нарасне или да спечели стойност за момента, който не струва сравнително нищо, но кой знае след няколко години може да струва повече или може би дори повече от биткойн.
Копаенето , ако може да се нарече така е много лесно.
Нужно е само, да си инсталирате приложението Pi network от app store или googleplay магазина. Инсталирате я и накрая ви иска invitation code, там пишете - '' vikitsonkata'' и така ще ви се увеличи скороста за копаене с 20 процента.
Мога да дам повече инфо за желаещите .
ще ви запозная с една сравнително нова крипто валута.
Pi network или само " Pi '' е една от първите криптовалути, които потребителите могат да добиват на своите мобилни устройства. Стартирана през 2019 г. от трима завършили Станфорд, PI криптовалутата бързо спечели популярност сред потребителите.
Това е нова цифрова валута, която се опитва да нарасне или да спечели стойност за момента, който не струва сравнително нищо, но кой знае след няколко години може да струва повече или може би дори повече от биткойн.
Копаенето , ако може да се нарече така е много лесно.
Нужно е само, да си инсталирате приложението Pi network от app store или googleplay магазина. Инсталирате я и накрая ви иска invitation code, там пишете - '' vikitsonkata'' и така ще ви се увеличи скороста за копаене с 20 процента.
Мога да дам повече инфо за желаещите .