Само дето не мисля, че ще е другия месец, а че доста месеци ще рейнджи преди на направи заключителния шип надолу. Но за дъното на $2'500 съм съгласен. А за $300К май ще трябва да се почака едни 20-30г.

Coinbase били пуснали депозирания/тегления без такси чрез PayPal, обаче само за САЩ. Ако имаш познати, дето да ти свършат работа, може да се спести нещо предполагам.
В такъв случай защо не си купиш биткойнp_dim wrote: ↑23 Jan 2019, 11:52Русия се отказва от долара и преминава към Bitcoin?
Заглавието е неточно, става въпрос за диверсификация и от много места се чува вече, не знам колко е вярно - но сигурното е че сред приоритетите на руските депутати за 2019г. е да изготвят законодателна рамка за криптовалутите и на нещата се гледа сериозно. Пък и щом искат да бягат от долара, няма кой знае колко избор. Та май не е невъзможно Путин наистина да е харесал биткойна. То `ко стаа вече не мога да му хвана края![]()
На борси не държа вече много койни, заради възможни кражби на каквито се нагледахме. Показвам, че например в момента имам на Bitmex само 0.2973 BTC или около $1'040. Другите са каше под дюшека
Аз си държа купените преди 2 месеца биткойни, но като гледам графиката, ми се струва, че слизането под $3000 става все по-вероятно преди да видим някакво по-значително покачване.
Ако не на зима на лято ще е жътвата с биткоина неприятно е чакането , но ако държите в портфейл не ви бухат свапове и такси по брокерите ако го търгувате с брокер ви ядат парите.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest