Благодаря Ви предварително!

Делта сток не предлагат търговия с акции, а само смотани договори за разлика в цената. То е като да тръгнеш да си купуваш автомобил, а вместо това дилъра да ти пробута диикаст модел на возилото.cryptotrader18 wrote: ↑18 Apr 2018, 20:42В момента разцъквам само и единствено на демо сметка към Delta Stock, защото ми харесва набора им от акции, които поддържат, наистина е доста разнообразен. Като един начинаещ трейдър искам да попитам за съвет от къде да почна с моето обучение, някаква литература, ако може и... абе общо взето всичко, което ще ми е полезно![]()
Делта сток предлагат търговия с акции. Има и ДЗР разбира се.vgc wrote: ↑19 Apr 2018, 15:41Делта сток не предлагат търговия с акции, а само смотани договори за разлика в цената. То е като да тръгнеш да си купуваш автомобил, а вместо това дилъра да ти пробута диикаст модел на возилото.cryptotrader18 wrote: ↑18 Apr 2018, 20:42В момента разцъквам само и единствено на демо сметка към Delta Stock, защото ми харесва набора им от акции, които поддържат, наистина е доста разнообразен. Като един начинаещ трейдър искам да попитам за съвет от къде да почна с моето обучение, някаква литература, ако може и... абе общо взето всичко, което ще ми е полезно![]()
За започване, тези 5+5 критерия мисля че са ефективни и лесни за прилагане: viewtopic.php?f=77&t=2051&start=100#p199138 - те са базирани основно на изложението в тази книжка: http://iztok-zapad.eu/books/book/745
Така ли и последната "акция" която ти си купи през платформата на делтасток през коя борса ти я изпълниха?
Първо такава дивотия като прилагателното инвестиционни към CFD-тата няма и няма как да има - нито закона нормативно ви пази при CFD-тата нито нищо - някой, някъде и някога обещал че CFD-то било със статут на акция - да ама не. Те Делтасток се отказаха да плащат мижавият лиценз да достъп до родното БФБ, пък вие си мислите че ще ви осигурят достъп до всички световните борси и то безплатно - я помислете пак.Към момента предлагаме инвестиционни CFD върху над 700 акции, 24 индексa, 45 ETFs, злато и сребро.
Тук ще намерите пълния списък с инструменти. Предлагат се като деривати без ливъридж и се заплаща пълната стойност на актива.
Книжката има ли я някъде в pdf?vgc wrote: ↑19 Apr 2018, 15:41Делта сток не предлагат търговия с акции, а само смотани договори за разлика в цената. То е като да тръгнеш да си купуваш автомобил, а вместо това дилъра да ти пробута диикаст модел на возилото.cryptotrader18 wrote: ↑18 Apr 2018, 20:42В момента разцъквам само и единствено на демо сметка към Delta Stock, защото ми харесва набора им от акции, които поддържат, наистина е доста разнообразен. Като един начинаещ трейдър искам да попитам за съвет от къде да почна с моето обучение, някаква литература, ако може и... абе общо взето всичко, което ще ми е полезно![]()
За започване, тези 5+5 критерия мисля че са ефективни и лесни за прилагане: viewtopic.php?f=77&t=2051&start=100#p199138 - те са базирани основно на изложението в тази книжка: http://iztok-zapad.eu/books/book/745
Мисля че някъде в темата за европейските акции бях пуснал линк към варианта и в PDF, но на английски.
Да го кажем така: една акция,ако струва точно 100 долара,а аз исках да купя 10 броя акции,заплатих 1000 долара. Сега всеки път,когато компанията изплаща дивидент,на мен ми го превеждат по сметката. Не знам през коя борса са ми го изпълнили и не ме интересува,дали изобщо са ми го изпълнили през борса или са маркетмейкъри. Няма маржин колове,няма суапове,няма никакви щуротии,задето си ги държа дълго тези акции. Те са си мои. Това е. Само дето ги нямам на хартия в запечатан буркан в къщи,а са ми някъде във виртуалното.
Чудесно, само че не си си купил акции, а си си купил нещо друго и от това произтичат една камара нюанси. Всъщност защо си мислиш, че притежаваш нещо различно от честната дума на брокера в момента?
Имам виртуална собственост,която отговаря по всички характеристики на акция. Трупат ми се доларчета в сметката,което е основната цел. Смяташ ли,че ми пука,какво точно имам насреща?
https://www.interactivebrokers.com/en/home.phpcryptotrader18 wrote: ↑21 Apr 2018, 14:36А кои брокери ще ми предложите щом DeltaStock не са подходящи? Ако може за американски и европейски акции
Мина ли вече книжката на Мери Бъфет или ти се стори трудна?
Пълни глупости. Ако правиш 10% на месец и започнеш с $1000, след 19 години ще имаш $2.7 трилиона.Boriana wrote: ↑26 Apr 2018, 18:03Ti kakvo tursish tochno bezplatno da se nauchish , s trader kak? Az lichno rabotq s trader , koito traidva ot 19 godini sushto taka e suzdal algoritim s koito mojesh da pravish garantiran profit or 5 do 10% na mesec. Ako te interesuva i iskash da stanesh uspeshen a ne kato povecheto dai mi email shte govorim.
Щом сте толкова известни дайте линк към ютуб с рекламата си да ви видим за 19 години в колко държави сте се наложили.Boriana wrote: ↑26 Apr 2018, 18:03Ti kakvo tursish tochno bezplatno da se nauchish , s trader kak? Az lichno rabotq s trader , koito traidva ot 19 godini sushto taka e suzdal algoritim s koito mojesh da pravish garantiran profit or 5 do 10% na mesec. Ako te interesuva i iskash da stanesh uspeshen a ne kato povecheto dai mi email shte govorim.
Отговаря на ...дедовия! При търговията с CFD винаги дължиш данък 10% върху печалбата, както и върху дивидента. Това накратко означава, че ако ти е печеливша търговията, едни 10% върху реализираната печалба ги отписваш за данък само защото си избрал CFD, а не реални акции. Върху получените дивиденти също дължиш 10%, защото според закона това са някакви приходи тип "други". В закона няма понятие "дивидент от Договор За Разлика", вероятно защото когато е писан, никой не е давал дивиденти за държане на CFD-та. Така, че това се третира като някакъв "друг" приход, дето счетоводителя ти ще се омае как да го опише, но при всички положения дължиш 10% данък.bigi wrote: ↑20 Apr 2018, 16:26Имам виртуална собственост,която отговаря по всички характеристики на акция. Трупат ми се доларчета в сметката,което е основната цел. Смяташ ли,че ми пука,какво точно имам насреща?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest