Темата обаче е друга и за любителите на валутните курсовете предлагам една готина шведска компания: http://investors.hexagon.com/
Дали текущата и цена е висока или не ще стане ясно утре сутринта.
Приключвам малко бързо с тази сделка, защото лично на мен не ми хареса техният отчет. След като видя 10%-това корекция ще вляза обаче отново.vgc написа:Следващият вторник ще излязат данните за последното тримесечие на ето тези юнаци: AMS AG Който иска може да се пробва с техните акции: http://www.quotenet.com/balance-sheet/ams
Радвам се, че има интерес по тематаpitfx написа:Благодаря колега
Това не е акция която да ме накара да я държа с години, а и има "пукнатини" в годишният и финансов отчет: http://www.elmos.com/fileadmin/document ... 2016_e.pdfПо последната точка 5 - кога да продадем/забравим за една акция:
1. Ако видите 50% увеличение на цената в рамките на годината го вземете - по-всяка вероятност ще има корекция и ако искате може да възобновите позицията си по-късно или догодина.
Аз си мисля за нещо в диапзона 142-144 от чисто "фундаментална" гледна точка :) Иначе технически ти си нарисувал един почти перфектен H & S чиято цел може да проектираш както прецениш.pitfx написа:150 изглежда добро ниво, погледнато от техническа гледна точка. Фундаментално трябва да се почете по-обстойно![]()
vgc написа:Аз си мисля за нещо в диапзона 142-144 от чисто "фундаментална" гледна точка :) Иначе технически ти си нарисувал един почти перфектен H & S чиято цел може да проектираш както прецениш.pitfx написа:150 изглежда добро ниво, погледнато от техническа гледна точка. Фундаментално трябва да се почете по-обстойно![]()
Здравей,S.Zhelev написа:VGC, ти окончателно ли мина на акции?
Изглежда добра тази биричка. Аз пих едно Амстел-че след тенис мача но тази ще е по-добра май.vgc написа:Здравей,S.Zhelev написа:VGC, ти окончателно ли мина на акции?
Думата "окончателно" е доста силна, защото ако се появи хубава възможност бих си спретнал добър бот, който да я използва пълноценно![]()
А докато разбера за наличието на подобна ситуация, реших да се забавлявам пълноценно с реални европейски акции. Тук не си пресиран от времето, таксата която плащаш на ИП не е толкоз "убийствена" както при форекса, хич и не се опитвам да се боря срещу алгоритми на интрадей ниво и освен това е доста лесно да се следва пазара.
С тактиката която описах в тази тема, за това първо тримесечие имам нетни 15% възвръщаемост и при това доста спокен сън въпреки че почти цялата налична сума си стои нонстоп в заети позиции, а през седмицата когато реших да пия бира с приятели даже не погледнах нито веднъж котировките
В тази връзка, който има възможност, силно препоръчвам да обърне внимание на надписи (независимо къде ги открие) от вида "Tankové pivo", "Tank beer", ...
Каква по народност е тази бира?mitef1 написа:Изглежда добра тази биричка. Аз пих едно Амстел-че след тенис мача но тази ще е по-добра май.vgc написа:Здравей,S.Zhelev написа:VGC, ти окончателно ли мина на акции?
Думата "окончателно" е доста силна, защото ако се появи хубава възможност бих си спретнал добър бот, който да я използва пълноценно![]()
А докато разбера за наличието на подобна ситуация, реших да се забавлявам пълноценно с реални европейски акции. Тук не си пресиран от времето, таксата която плащаш на ИП не е толкоз "убийствена" както при форекса, хич и не се опитвам да се боря срещу алгоритми на интрадей ниво и освен това е доста лесно да се следва пазара.
С тактиката която описах в тази тема, за това първо тримесечие имам нетни 15% възвръщаемост и при това доста спокен сън въпреки че почти цялата налична сума си стои нонстоп в заети позиции, а през седмицата когато реших да пия бира с приятели даже не погледнах нито веднъж котировките
В тази връзка, който има възможност, силно препоръчвам да обърне внимание на надписи (независимо къде ги открие) от вида "Tankové pivo", "Tank beer", ...
На снимката са 4-ри различни бири произвеждани от пивоварната "Трите рози" която е една от многото малки местни пивоварни. Двете атракции на чехите (сега преди Великден имат и трета - зелена бира) са Řezané pivo (на английски Cut beer) и перфектната прясна бира към която няма добавен C2O и е без досег с въздуха Tankové pivo която мисля че основно се популяризира в момента от Pilsner Urquell.aaangelll написа: Каква по народност е тази бира?
Благодаря за разяснението. Непременно ще я пробвам, ако ми се отдаде случайvgc написа:На снимката са 4-ри различни бири произвеждани от пивоварната "Трите рози" която е една от многото малки местни пивоварни. Двете атракции на чехите (сега преди Великден имат и трета - зелена бира) са Řezané pivo (на английски Cut beer) и перфектната прясна бира към която няма добавен C2O и е без досег с въздуха Tankové pivo която мисля че основно се популяризира в момента от Pilsner Urquell.aaangelll написа: Каква по народност е тази бира?
Общо взето след като преди 200 години чехите забраняват на местните дилетанти да варят бира и си викат швабски инструктори нещата потръгват с пенливата течност и при тяхТяхната най-лека бира в противовес на цвета и е Velkopopovický Kozel Černý - има мек карамелен вкус и наливният вариант е поне три класи над кен-а който се намира и у нас по магазините.
мммм тая тъмничката долу вдясно бих я ударил на един гълтокvgc написа:Здравей,S.Zhelev написа:VGC, ти окончателно ли мина на акции?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта