Forex Робот - намира фигури (ГЛАВИ с РАМЕНЕ) ?

Какво е forex? Коя платформа? Кой брокер? Как се изчислява печалба и загуба? Задай въпросите си тук без да се притесняваш.
Post Reply
Penchev
1 получени
21 дадени

Forex Робот - намира фигури (ГЛАВИ с РАМЕНЕ) ?

Post by Penchev » 15 Feb 2020, 15:18

Здравейте,
нов съм във форекса.
Вълнува ме, има ли ботове/ роботи, които могат да се настроят така, че да намират фигури и конкретно глави с рамене ?
:grin: :shock: :?:

bvg
46 получени
10 дадени

Re: Forex Робот - намира фигури (ГЛАВИ с РАМЕНЕ) ?

Post by bvg » 16 Feb 2020, 09:24

Не се доверявай на теориите за фигури и класически индикатори като rsi, macd, fibonachi, gan, etc. Всъщност не се доверявай на нищо което не е подплатено с бектест и параметри от търговията, като риск/възвращаемост, дроудаун и разбира се доходност.

Чико
10 получени
14 дадени

Re: Forex Робот - намира фигури (ГЛАВИ с РАМЕНЕ) ?

Post by Чико » 21 Oct 2020, 02:13

Penchev wrote:
15 Feb 2020, 15:18
Здравейте,
нов съм във форекса.
Вълнува ме, има ли ботове/ роботи, които могат да се настроят така, че да намират фигури и конкретно глави с рамене ?
:grin: :shock: :?:
Има. Братушките какви ли не роботчета са измислили. Само се чудя: защо толкова много хора си мислят, че могат да навлязат в индустрия за милиарди и да спечелят камара пари използвайки някакви елементарни неща. Правилният въпрос от твоя страна би бил: Има ли някой тук, който да ме научи защо, как и при какви условия фигурата "глава и рамене" сработва. И когато намериш такъв (което ме съмнява, без да искам да обиждам никой от форума), вече може да потърсиш такъв робот, който да ти икономисва кисненето пред монитора. И въобще като си нов във Форекса чуй един съвет: ако искаш да губиш пари продължавай да търсиш роботи. Ако искаш да печелиш пари наистина се замисли над варианта да си намериш подходящ учител. И когато си намериш такъв ще установиш 2 парадокса: 1 въпреки това което казвам, търговията на финансовите пазари всъщност изглежда съвсем елементарна и 2 когато нещата опрат до това да вземаш решения и да предприемаш действия по време на "екшъна" ще установиш, че въобще не е елементарно. Поинтересуват се колко от пишещите тук живеят само от търговия на фондовите пазари и помоли някой от тях да те обучи. И не разчитай на безплатни курсове - не заплатиш ли за нещо, то няма да ти се "отплати". Успех

Post Reply

Return to “ВЪПРОСИ НА НАЧИНАЕЩИ”