нов съм във форекса.
Вълнува ме, има ли ботове/ роботи, които могат да се настроят така, че да намират фигури и конкретно глави с рамене ?

Има. Братушките какви ли не роботчета са измислили. Само се чудя: защо толкова много хора си мислят, че могат да навлязат в индустрия за милиарди и да спечелят камара пари използвайки някакви елементарни неща. Правилният въпрос от твоя страна би бил: Има ли някой тук, който да ме научи защо, как и при какви условия фигурата "глава и рамене" сработва. И когато намериш такъв (което ме съмнява, без да искам да обиждам никой от форума), вече може да потърсиш такъв робот, който да ти икономисва кисненето пред монитора. И въобще като си нов във Форекса чуй един съвет: ако искаш да губиш пари продължавай да търсиш роботи. Ако искаш да печелиш пари наистина се замисли над варианта да си намериш подходящ учител. И когато си намериш такъв ще установиш 2 парадокса: 1 въпреки това което казвам, търговията на финансовите пазари всъщност изглежда съвсем елементарна и 2 когато нещата опрат до това да вземаш решения и да предприемаш действия по време на "екшъна" ще установиш, че въобще не е елементарно. Поинтересуват се колко от пишещите тук живеят само от търговия на фондовите пазари и помоли някой от тях да те обучи. И не разчитай на безплатни курсове - не заплатиш ли за нещо, то няма да ти се "отплати". Успех
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest