Загубена сметка.

Какво е forex? Коя платформа? Кой брокер? Как се изчислява печалба и загуба? Задай въпросите си тук без да се притесняваш.
Post Reply
humanus
1 получени
3 дадени

Загубена сметка.

Post by humanus » 22 Sep 2019, 15:42

Начинаещ съм и поради това пиша тук с молба да ми се отговори. Преди няколко дни видях, че вървя на загуба и не желаех да продължавам за деня. Отстраних експерта, изключих автоматичната търговия, спрях компа и си легнах. На сутринта видях съобщение пратено през нощта, че съм достигнал много нисък процент на свободен капитал, но сделките не са ги блокирали и са продължили да трупат загуби. Сметката ми беше на нула. Питам Ви брокера не е ли длъжен да ми блокира търговията след като мардина ми е спаднал до критично ниво ?

gangosan
46 получени
129 дадени

Re: Загубена сметка.

Post by gangosan » 22 Sep 2019, 18:12

Щом вървите на загуба затваряте ръчно позициите и това е. След като пазара затвори много е вероятно да отвори с отскок или да пропадне и така се получават по големи загуби или печалби. Трябва да се научите да слагате стоп загуба. Аз не ги разбирам много много , но съм против роботизирана търговия.

humanus
1 получени
3 дадени

Post by humanus » 22 Sep 2019, 18:37

Става въпрос, че аз видях загубата за през деня ми. Изключих всичко като си мислих, че платформата ще заспи и на следващия ден щях да си помисля какво да изключа ръчно. През цялото време компа все едно,че е работил и като станах сметката ми беше на нула. Друго интересно има. Като гледам историята имам затворени сделки на плюс и така си седят с плюсчето и не знам какво да правя. Преведох още пари в акаунта с надежда утре да се настанят на търгуваната двойка и да изключа всички-и печеливши и губещи. Благодаря ви за отговора. Тия експерти са шибана работа.

gangosan
46 получени
129 дадени

Post by gangosan » 22 Sep 2019, 19:05

При търговия с акции ли се получи това. По принцип наистина с тея закони и маргина който ограничиха по трудно се губят пари. Може ли да покажете хронология и име на брокера да видим дали е измама от страна на брокера.

humanus
1 получени
3 дадени

Post by humanus » 22 Sep 2019, 19:54

Брокера е Адмирал Маркетс. Само трябва да ми кажете как да ви изпратя историята на сделките понеже съм шибан доктор който разбира само от лекарства и болести. Предварително Ви благодаря за отзивчивостта !!! Лека и успешна седмица Ви пожелавам !
С Уважение: Д-р Васил Лупанов. гр. Пещера

gangosan
46 получени
129 дадени

Post by gangosan » 22 Sep 2019, 20:13

Е де моля ви се не дейте така спасявате животи все пак. Дали сте клетва уважавате другите уважавайте и себе си. Няма нужда да ми пращате нищо. Пак да кажа не ги разбирам много и съм на загуба , но тук колегите ми отговарят на всички въпроси и вече си мисля , че ми е ясно за 2 години опит. Не съжалявам , че съм загубил 5000 лв, все едно съм си платил висшето образование. Вече гледам съвсем различно на нещата мисля че е много добре да се инвестират 2000 акции в :
Attachments
invest.png
invest.png (70.73 KiB) Viewed 5484 times

gangosan
46 получени
129 дадени

Post by gangosan » 22 Sep 2019, 20:33

Ако стигне до $60 ще имате 100 000 печалба приблизително. Друга компания препоръчвам да се купят 3 или 4 акции цена сега $13.10 тоест при закупени 3 акции макцимална загуба ще бъде $39 а печалба зависи
колко ще изчакате , но може ако се върнем в 2011 година да направите $600 000 000 VelocityShares Daily 2x VIX Short-Term ETN (TVIX)

https://www.investing.com/etfs/velocity ... x-sh.-term. За това е много важно какъв брокер си избираме. Трябва да се гледа напреди да има търпение човек. късмет в живота и повече да не съм ви чул така да се обиждате . Скапан доктор бил айде де. Скоро гледах един , който слагал в сърцата някакви работи и вземал 50 000 месечно това е скапан доктор.

gangosan
46 получени
129 дадени

Post by gangosan » 22 Sep 2019, 20:42

Admiral markets мисля са добри , но съм чел и лоши отзиви. Нека да изчакаме по компетентните да се изкажат.

kompira
53 получени
9 дадени

Post by kompira » 22 Sep 2019, 22:36

humanus wrote:
22 Sep 2019, 18:37
... Тия експерти са шибана работа.
Надали експртите са виновни... Е, има ситуации,в които са виновни - ако губят и човек не може да ги прецени добре...

Но в случая разбирам друго. Експертът е наотворил някакви сделки, които общо сумарно са тръгнали на загуба. Вие сте спрели компютъра, но не сте затворили сделките преди това? Ами те си остават активни, защото се пазят в сървъра на брокера, не във вашия терминал, който само служи за пращане на заявки към сървъра... И съответно след това някои сделки са се затворили по тейк профит, ако са имали сложени, други са затворени служебно за да не иде балансът под нулата и така. Нищо странно не виждам, тоест виждам - недостатъчно опит/практика.
Добре ще е да разучите нещата на демо сметка за някакъв период от време.

humanus
1 получени
3 дадени

Post by humanus » 23 Sep 2019, 11:08

Благодаря Ви много за отзивчивостта ! Лек ден и успех Ви пожелавам !

humanus
1 получени
3 дадени

Post by humanus » 08 Oct 2019, 17:39

Колеги, може ли някой да ми каже защо тестера на МТ4 не ми работи нормално. Изтеглил съм историята на двойтите. Не ми дава "отчет" след тестване. Не ми дава графика, а само точки.

Post Reply

Return to “ВЪПРОСИ НА НАЧИНАЕЩИ”