Загубена сметка.
-
- 1 получени
3 дадени
Загубена сметка.
Начинаещ съм и поради това пиша тук с молба да ми се отговори. Преди няколко дни видях, че вървя на загуба и не желаех да продължавам за деня. Отстраних експерта, изключих автоматичната търговия, спрях компа и си легнах. На сутринта видях съобщение пратено през нощта, че съм достигнал много нисък процент на свободен капитал, но сделките не са ги блокирали и са продължили да трупат загуби. Сметката ми беше на нула. Питам Ви брокера не е ли длъжен да ми блокира търговията след като мардина ми е спаднал до критично ниво ?
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Re: Загубена сметка.
Щом вървите на загуба затваряте ръчно позициите и това е. След като пазара затвори много е вероятно да отвори с отскок или да пропадне и така се получават по големи загуби или печалби. Трябва да се научите да слагате стоп загуба. Аз не ги разбирам много много , но съм против роботизирана търговия.
-
- 1 получени
3 дадени
Става въпрос, че аз видях загубата за през деня ми. Изключих всичко като си мислих, че платформата ще заспи и на следващия ден щях да си помисля какво да изключа ръчно. През цялото време компа все едно,че е работил и като станах сметката ми беше на нула. Друго интересно има. Като гледам историята имам затворени сделки на плюс и така си седят с плюсчето и не знам какво да правя. Преведох още пари в акаунта с надежда утре да се настанят на търгуваната двойка и да изключа всички-и печеливши и губещи. Благодаря ви за отговора. Тия експерти са шибана работа.
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
При търговия с акции ли се получи това. По принцип наистина с тея закони и маргина който ограничиха по трудно се губят пари. Може ли да покажете хронология и име на брокера да видим дали е измама от страна на брокера.
-
- 1 получени
3 дадени
Брокера е Адмирал Маркетс. Само трябва да ми кажете как да ви изпратя историята на сделките понеже съм шибан доктор който разбира само от лекарства и болести. Предварително Ви благодаря за отзивчивостта !!! Лека и успешна седмица Ви пожелавам !
С Уважение: Д-р Васил Лупанов. гр. Пещера
С Уважение: Д-р Васил Лупанов. гр. Пещера
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Е де моля ви се не дейте така спасявате животи все пак. Дали сте клетва уважавате другите уважавайте и себе си. Няма нужда да ми пращате нищо. Пак да кажа не ги разбирам много и съм на загуба , но тук колегите ми отговарят на всички въпроси и вече си мисля , че ми е ясно за 2 години опит. Не съжалявам , че съм загубил 5000 лв, все едно съм си платил висшето образование. Вече гледам съвсем различно на нещата мисля че е много добре да се инвестират 2000 акции в :
- Attachments
-
- invest.png (70.73 KiB) Viewed 5484 times
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Ако стигне до $60 ще имате 100 000 печалба приблизително. Друга компания препоръчвам да се купят 3 или 4 акции цена сега $13.10 тоест при закупени 3 акции макцимална загуба ще бъде $39 а печалба зависи
колко ще изчакате , но може ако се върнем в 2011 година да направите $600 000 000 VelocityShares Daily 2x VIX Short-Term ETN (TVIX)
https://www.investing.com/etfs/velocity ... x-sh.-term. За това е много важно какъв брокер си избираме. Трябва да се гледа напреди да има търпение човек. късмет в живота и повече да не съм ви чул така да се обиждате . Скапан доктор бил айде де. Скоро гледах един , който слагал в сърцата някакви работи и вземал 50 000 месечно това е скапан доктор.
колко ще изчакате , но може ако се върнем в 2011 година да направите $600 000 000 VelocityShares Daily 2x VIX Short-Term ETN (TVIX)
https://www.investing.com/etfs/velocity ... x-sh.-term. За това е много важно какъв брокер си избираме. Трябва да се гледа напреди да има търпение човек. късмет в живота и повече да не съм ви чул така да се обиждате . Скапан доктор бил айде де. Скоро гледах един , който слагал в сърцата някакви работи и вземал 50 000 месечно това е скапан доктор.
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Admiral markets мисля са добри , но съм чел и лоши отзиви. Нека да изчакаме по компетентните да се изкажат.
- kompira
- 53 получени
9 дадени
Надали експртите са виновни... Е, има ситуации,в които са виновни - ако губят и човек не може да ги прецени добре...
Но в случая разбирам друго. Експертът е наотворил някакви сделки, които общо сумарно са тръгнали на загуба. Вие сте спрели компютъра, но не сте затворили сделките преди това? Ами те си остават активни, защото се пазят в сървъра на брокера, не във вашия терминал, който само служи за пращане на заявки към сървъра... И съответно след това някои сделки са се затворили по тейк профит, ако са имали сложени, други са затворени служебно за да не иде балансът под нулата и така. Нищо странно не виждам, тоест виждам - недостатъчно опит/практика.
Добре ще е да разучите нещата на демо сметка за някакъв период от време.
-
- 1 получени
3 дадени
-
- 1 получени
3 дадени
Колеги, може ли някой да ми каже защо тестера на МТ4 не ми работи нормално. Изтеглил съм историята на двойтите. Не ми дава "отчет" след тестване. Не ми дава графика, а само точки.