И аз не съм имал сметки при тези брокери , а относно трейдър.бг , мога да ви кажа че са много коректни , изплащане на големи суми , изпълнението на поръчките става за по-малко от секунда , дори при новини , по платформата се работи , не е изоставена , за мен лично са най-коректния брокер , и не мисля скоро да го сменям . И аз се замислям , дали позициите се изнасят на пазара , но съмнението ми отпада , защото може би аз съм от 5% печеливши трейдъри , до някъде и за сега

, като сумите от печалбите , се изплащат много коректно , депозирането също е много коректно , просто за мен трейдър.бг , ми направиха много добро впечатление и наистина , ако някой си търси брокер бих му препоръчал трейдър.бг . А относно за носенето на грешки , колега , ако брокера те цака , и ти приемаш неговата вина , не е много умно , примерно пускаш поръчка за злато на 1300,00 , той е изпълнява на 1300,60 , това твое вина ли е , или пък си сложил стоп на 1300,00 , а брокера ти е изпълнява на 1299,00 , ако си с малко по-голям обем , загубата ще е доста . А това да се борим с брокера просто няма смисъл , директно трябва да му се бива шута , все пак всички сме на пазара , за да препечелим нещичко , а не да се борим с брокера или платформата му , като се опитва да ни нацака възможно най-добре в всяка ситуация , аз лично не бих стоял при такъв брокер и минута . Вие си решавате , това е моето мнение .