Търся някой наивник, като мен, да се справя със С-то, а ако има хабер и от форекс или трейдване, ще е супер, като последното не е задължително. Мераците ми са за автоматичен бот под MQL5(4) в хоби вариант (идеята е съдружие с идеална цел - няма заплащане)
Кратка характеристика относно бота: максимално адаптивен, мулти маркет, с голяма интензивност в сделки, базиран предимно на ТА или по скоро на импулсно отместване, без индикатори, таргет - в пъти инвестицията в рамките на месец, ...
Възможно ли е? Спрямо класическия трейдър - Не! Спрямо мен - докато няма солидно доказателство, че не може - Да!
Лесно ли е? Лесно няма! Кода ще е под 1,000 реда (нечетните са за мен)
Търся Forex будала с познания по С++ (MQL5)
Re: Търся Forex будала с познания по С++ (MQL5)
Явно вече никой не се интересува от бот-търговия... Жалко, много жалко!
...а в настоящето и за близкото бъдеще (до новите регулации) само това остава смисления начин на търговия...
При ръчната търговия, ако не в текущата сделка, то в следващата, все нещо си пропуснал или физически не си бил в състояние да реагираш и нещата силно тенденциозно заминават...
И сам война е войн! :) Ще продължа още известно време да проверявам темата, докато не си стана самодостатъчен :)
...а в настоящето и за близкото бъдеще (до новите регулации) само това остава смисления начин на търговия...
При ръчната търговия, ако не в текущата сделка, то в следващата, все нещо си пропуснал или физически не си бил в състояние да реагираш и нещата силно тенденциозно заминават...
И сам война е войн! :) Ще продължа още известно време да проверявам темата, докато не си стана самодостатъчен :)