тихо бе... стискай палци, после ше почерпаNYSERookie написа:или ша оцелее или няма да оцелее![]()
![]()

тихо бе... стискай палци, после ше почерпаNYSERookie написа:или ша оцелее или няма да оцелее![]()
![]()
phillips написа:тихо бе... стискай палци, после ше почерпаNYSERookie написа:или ша оцелее или няма да оцелее![]()
![]()
phillips написа:ее няма угодия бомбе :)... като сложа стрелки, анонимния не ги харесва, като пусна отчет, ти не ги харесваш :)))))) хайде уточнете се помежду си ;)...Bombe написа:...Дали е възможно вместо отчета, да пренесеш ордерите върху картинката, че по-лесно се следят?
платформата не е мт4 и не знам как се слагат сделките... обаче твоя приятел грийди, с който ги обсъждахме по скайпа каза че специално за теб ще ги сложи в неговата мт4... така че ето ти неговата графика, дано е полезна ;)...
http://prikachi.com/images/226/4124226n.jpg
няма руки, замина... на 56 я сдадох... ще трябва от другите пипсове да черпя :)))))... една каса варщайнер да ти донеса?NYSERookie написа:...и да си пущаш квит си искаш графики.ко искат да разберат ше намерят начин...
охаааааааааааааааphillips написа:няма руки, замина... на 56 я сдадох... ще трябва от другите пипсове да черпя :)))))... една каса варщайнер да ти донеса?NYSERookie написа:...и да си пущаш квит си искаш графики.ко искат да разберат ше намерят начин......
това отдавна сме го уточнили...Bombe написа:...Само да уточним нещо: твойте трейдове на 5м ли са или на 1м. Че Грийди по навик ги е сложил на 1м
Е това ми е още голяма мъка, ама май ще трябва да отворя нова сметка, само за дългосрочнаphillips написа:това отдавна сме го уточнили...Bombe написа:...Само да уточним нещо: твойте трейдове на 5м ли са или на 1м. Че Грийди по навик ги е сложил на 1м
грийди си ги е сложил както му е било удобно...
а аз търгувам основно на 5м... гледам 1ч, 1д за по-общата картинка... 1м почти не ми се случва да ползвам... много рядко тикови, ренко и пр. екзотики... това интрадей...
иначе дългосрочната ми търговия започва от 4ч, минава през 8ч, 1д и завършва със седмична... там освен p&f други екзотики не си спомням да съм ползвал скоро...
Вдигаш акаунта с 50% за една сесия и ти е мъка, че нямаш дългосрочна търговия?fickata написа:Е това ми е още голяма мъка, ама май ще трябва да отворя нова сметка, само за дългосрочна![]()
тъпото копеле написа:Вдигаш акаунта с 50% за една сесия и ти е мъка, че нямаш дългосрочна търговия?fickata написа:Е това ми е още голяма мъка, ама май ще трябва да отворя нова сметка, само за дългосрочна![]()
Не ти ли тежи, че съществуват още десетина хиляди финансови иснтрумента и деривата освен еур/долар, а ти не ги търгуваш?
Здрасти Бомбе , живо здраво !phillips написа:това отдавна сме го уточнили...Bombe написа:...Само да уточним нещо: твойте трейдове на 5м ли са или на 1м. Че Грийди по навик ги е сложил на 1м
грийди си ги е сложил както му е било удобно...
а аз търгувам основно на 5м... гледам 1ч, 1д за по-общата картинка... 1м почти не ми се случва да ползвам... много рядко тикови, ренко и пр. екзотики... това интрадей...
иначе дългосрочната ми търговия започва от 4ч, минава през 8ч, 1д и завършва със седмична... там освен p&f други екзотики не си спомням да съм ползвал скоро...
Само така си мислиш.NYSERookie написа:проблема ви сакстийн,
е че сте кат коне с капаци и приемате , че единственият софт е МТ4 с неговите фреймове![]()
![]()
![]()
и най-обикновения трейдинг софт обаче позволява кустомизация на фреймовете beyond the grasp of the ordinary MT4 user![]()
![]()
![]()
само за твое сведение , най-използваният тайм фрем при търговците на акции и фючърси е 3м,и о чудо![]()
![]()
![]()
![]()
има го даже в новата хуйня наречена МТ5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katilarium написа:Сакс,роптаеш срещу това че няма мераклии да обсъждат темата за времевото изоставане(бряяя че го кръстих даже ),а имам спомени,че навремето не искаше да споделяш каквото и да било.Тогава те упреквах в мислите си,но сега съм почти на твоето тогавашно мислене - казвам "почти" защото все пак съм склонен да коментирам,но само с хора,които имат желание(или поне с такива които виждам,че имат желание).
Таааа ...много са ти пръснати по темите мислите и изводите.Ако имаш желание компилирай в една тема и ако има желаещи - ОК,ако ли пък не(което е по-вероятното) здраве да е.Има и трети вариянт - да си го дращим на лични или чрез друга интерактивна форма на общуване.Всеки друг опит да навираш нещо в лицето на другите ще се приеме като досадно и най-много да си навлечеш подигравки.А между другото защо са ти "съзаклятници" ...откога стана социален...търговията не е социална дейност бе
![]()
Ииии ...последно въпросче - ти прочете ли темата от линка,дето дадох ...никакви асоциации ли не отприщи в теб?![]()
С извинения към Филипс,че му оспамвам темата,пожелавам успех ... и наздраве
Още веднъж да благодаря на Грийди! Филипс, ето защо сделките на картинка са полезни: поиграх си с картинката на Грийди и виждам веднага, че при завършване на една тенденция, ти незабавно отваряш в обратната посока. Естествено стават грешки, защото го правиш в реално време. Тук не може да се види какви тригъри използваш за вход, но подозирам, че и на 5м не се вижда, тъй като сам написа, че не вярваш в пробивитеphillips написа:ее няма угодия бомбе :)... като сложа стрелки, анонимния не ги харесва, като пусна отчет, ти не ги харесваш :)))))) хайде уточнете се помежду си ;)...Bombe написа:...Дали е възможно вместо отчета, да пренесеш ордерите върху картинката, че по-лесно се следят?
платформата не е мт4 и не знам как се слагат сделките... обаче твоя приятел грийди, с който ги обсъждахме по скайпа каза че специално за теб ще ги сложи в неговата мт4... така че ето ти неговата графика, дано е полезна ;)...
http://prikachi.com/images/226/4124226n.jpg
тъпото копеле написа:Вдигаш акаунта с 50% за една сесия и ти е мъка, че нямаш дългосрочна търговия?fickata написа:Е това ми е още голяма мъка, ама май ще трябва да отворя нова сметка, само за дългосрочна![]()
Не ти ли тежи, че съществуват още десетина хиляди финансови иснтрумента и деривата освен еур/долар, а ти не ги търгуваш?
Хм, то пък какво ли толкова има да му се разбира , патъри , такива.Bombe написа:......Тъпото е, че само аз и още няколко човека ще разберем нещо даже от картинки.phillips написа:[quote="Bombehttp://prikachi.com/images/226/4124226n.jpg
Всъщност, както казва Руки, който иска, ще разбере
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост