къде по-важно е да напишеш индикатор дето да показва стрелкички по чартовете и да не се въртят кат чоглави , докато не затвори прословутият НУЛЕВ бар

Хм, не виждам какво обидно има в поста ми. Сакс, кажи ми честно, направи ли си труда да погледнеш и анализираш трейдовете на Филипса?! Очевидно му четеш темата. Практически досега извади ли някаква полза?saxsten написа: Хм, то пък какво ли толкова има да му се разбира , патъри , такива.![]()
Аз отдавна се каня да ви автоматизирам "патърщината " ама все не остава време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех!~
Това е един от първите ми постове в ПА темата. Самоцитирам се, защото всеки ден се сещам колко години ми отне да разбера горното.Bombe написа:...
ПА-то не е само петърни. Много по-важно е да виждаш тенденциите!
just my 2 cents ;)
Май Рукито беше ... та сръчка ме,че много мисляBombe написа:Това е един от първите ми постове в ПА темата. Самоцитирам се, защото всеки ден се сещам колко години ми отне да разбера горното.Bombe написа:...
just my 2 cents ;)
Такова ли впечатление създавам?! Благодаря ти! Трябва да почерпяkatilarium написа:Акцента е над "Много мислиш"..
Бомбе не съм искал да обидя патърите а само да се пошегувам с тях.Bombe написа:Хм, не виждам какво обидно има в поста ми. Сакс, кажи ми честно, направи ли си труда да погледнеш и анализираш трейдовете на Филипса?! Очевидно му четеш темата. Практически досега извади ли някаква полза?saxsten написа: Хм, то пък какво ли толкова има да му се разбира , патъри , такива.![]()
Аз отдавна се каня да ви автоматизирам "патърщината " ама все не остава време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех!~
"Какво толкова има да му се разбира?"Това е един от първите ми постове в ПА темата. Самоцитирам се, защото всеки ден се сещам колко години ми отне да разбера горното.Bombe написа:...
just my 2 cents ;)
А бе РукиNYSERookie написа:ми да,
къде по-важно е да напишеш индикатор дето да показва стрелкички по чартовете и да не се въртят кат чоглави , докато не затвори прословутият НУЛЕВ бар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост