да броиш пачки , а не години

абе ,тоя сайт да не предлага и некви други услугиАз такова ....ъъъъ щях да ви почерпя щото станах пълнолетна но щом не се интересувате вече от жени и само за работа търситеkatilarium написа:Питам за младежа,щото има работа за него![]()
Магарето не го търсели за банкет,а за работа![]()
![]()
Аааааа ...и то срамно няма и жената да си направи устата първа ...дет се вика![]()
ще пиете една студена вода !
![]()
![]()
Бести ,немой са зъби ,ми кажи на тебе кога ще е рожден ден че ..такова ..да ти честитиме деbestofthebest написа:абе ,тоя сайт да не предлага и некви други услугиАз такова ....ъъъъ щях да ви почерпя щото станах пълнолетна но щом не се интересувате вече от жени и само за работа търситеkatilarium написа:Питам за младежа,щото има работа за него![]()
Магарето не го търсели за банкет,а за работа![]()
![]()
Аааааа ...и то срамно няма и жената да си направи устата първа ...дет се вика![]()
ще пиете една студена вода !
![]()
![]()
, а цените сигурно на лични си ги пускате да не е ептен буквално
![]()
anonimen komardjia написа:Ef4e, много любов и само усмивки!
----------------
пп
прощавай... мислех, че ни пързаляш.
мисълта ми беше че кендълите са различни...fickata написа:По GMT е пробита , ама ако затвори звездичка този и тръгне надолу да я дупче, може па да излюска 200 пипа
Аз мисля, че там не можеш да пипаш. Едната сметка да не ти е демо? Аз си го обяснявам с филтър, който брокерът използва за намаляване на броя котировки. Тиковата си мърда на тик, но няма котитовка и се появява хоризонтална линия. Ако и следващият тик го режат - пак така. Когато го пуснат като котировка се появява на графиката. Така за цял дем се получава това изместване.JaY_Z написа:fickata написа:
който има идея по другото питане да сподели
... не ама с това: " щото станах пълнолетна но щом не се интересувате вече от жени и само за работа търситеfickata написа:anonimen komardjia написа:Ef4e, много любов и само усмивки!
----------------
пп
прощавай... мислех, че ни пързаляш.![]()
![]()
Ефчето да не е шейна бре
Комърджи те тука има една дет го спира нещо
Тиковата графика когато не е събрало котировки не върви правилно ами показва глупости .Просто метатрадера трябва да постои включен в нета за да събере данни.JaY_Z написа:Ef4e, хубави моменти и от мен!
ПП фицката моя букмейкър що ми нарисувал малко по различна картинка...уж е по GMT
ПП имам и друго питане - който знае да помага-като отворя прозореца за нова поръчка на МТ4 има едно противно прозорче което уж показва тикова графика....че тя почти не се вижда...в смисъл сякаш изоставаи се вижда само линията на бида и аска...на същия брокер но платформа инсталирана на друг компот тая тикова графика почва от начало![]()
anonimen komardjia написа:Ef4e, много любов и само усмивки!
----------------
пп
прощавай... мислех, че ни пързаляш.
преди малко говорих с родата. казаха, че центъра е залят.моята къща е доста високо , та се е разминало. жалко за хората обаче. не стига , че е град със замиращи функции, а сега и това.fickata написа:Рукииии у Харманли народа са издавил бре![]()
![]()
![]()
![]()
Мани, маниNYSERookie написа:преди малко говорих с родата. казаха, че центъра е залят.моята къща е доста високо , та се е разминало. жалко за хората обаче. не стига , че е град със замиращи функции, а сега и това.fickata написа:Рукииии у Харманли народа са издавил бре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост