Малко мотивация
-
- 1 получени
Re: Малко мотивация
Богатите хора са много самотни това имам в предвид ,рядко около тях има истински хора.
- Abadaebadababada
- 4 получени
28 дадени
Това заключение пък на каква база го направи?reniemilova5 wrote:Богатите хора са много самотни това имам в предвид ,рядко около тях има истински хора.

Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство.
-
- 1 получени
Познавам много ,които са ми близки приятели и наистина с времето стават все по откачени от начина на живот който водят.
- good mood
- 16 получени
58 дадени
Няма противоречие в моите думи. Нещо си се объркал.Abadaebadababada wrote:Тук си противоречиш. Парите на никой нищо не "правят". Просто показват истинската му същност. Един дарява, друг започва да иска още.good mood wrote:Проблема не е в парите, а в тяхното използване. Богатите хора стават все по-богатиreniemilova5 wrote:Познавам много богати хората които не са щастливи,не мисля че парите помагат на хората ,по-скоро им вредат и до то много.
и все по-алчни. Това ги прави големи егоисти и ги лишава от човешки чувства най-образно казано. Не може един футболист да получава стотици милиони годишно. То и затова футбола е на такова ниво. Може да се дадат примери в много области на живота.![]()

-
- 1 получени
Ако цял живот си бил богат ок няма проблем,но когато парите ти дойдат в по късен период ,тогава явно нещата не се получават.Не всеки е готов за такава промяна.
- Abadaebadababada
- 4 получени
28 дадени
Значи ако парите са от мама и тати - ОК. Обаче ако си ги изкарал сам вече е проблем...reniemilova5 wrote:Ако цял живот си бил богат ок няма проблем,но когато парите ти дойдат в по късен период ,тогава явно нещата не се получават.Не всеки е готов за такава промяна.

Много странна логика.
Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство.
-
- 1 получени
Ето ти един действителен случай .Мой приятел чието семейство бяха много бедни изведнъж 90 години знаем как станаха много богати.Той продължи да общува с нас ,но съответно и "гъзарчетата" на града му станаха първи приятели.Първите години всичко беше ок,но колкото повече пари имаха толкова повече изплуваха спомените от времето ,когато е бил много беден.Започнасе ,пиене, наркотици,мадами,побоища,накря то такава степен беше изтрещял,ча мина на лечение с хапчета .Докторите му бяха казали ,че това е в резултат на рязката промяна на начин на живот .С много мои приятели се случи същото.Това казвам.
-
Значи рязкото забогатяване не е здравословно - аз и затова го карал с леки темповеreniemilova5 wrote:Ето ти един действителен случай .Мой приятел чието семейство бяха много бедни изведнъж 90 години знаем как станаха много богати.Той продължи да общува с нас ,но съответно и "гъзарчетата" на града му станаха първи приятели.Първите години всичко беше ок,но колкото повече пари имаха толкова повече изплуваха спомените от времето ,когато е бил много беден.Започнасе ,пиене, наркотици,мадами,побоища,накря то такава степен беше изтрещял,ча мина на лечение с хапчета .Докторите му бяха казали ,че това е в резултат на рязката промяна на начин на живот .С много мои приятели се случи същото.Това казвам.

-
- 1 получени
Това е за друга тема - животът, какъвто еreniemilova5 wrote:Парите са много важни ,но не винаги ти носят щастие и безгрижен живот.

-
- 1 получени
- StoneHeart
- 1 получени
1 дадени - Contact:
Ето нечии попаднал ми случайно акаунт,
който може да ви мотивира : ТУК
Активен повече от 1 година, и активен към днешна дата.
За съжаление почти всичко е заключено,
и няма как да му откраднем идеята.
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Всичко е заключено за да не лъсне реалната ситуация при по-обстоен анализ.StoneHeart wrote:Ето нечии попаднал ми случайно акаунт,
Който може да вдигне сметка 720 пъти с разумен риск и търговия си отваря един акаунт с 10К и приключва, не чака комисиони и проценти от някакви следващи го с по 200-300 долара. Подобна плавна крива на баланса се постига само при някои определени техники на търговия, които не могат да са мотивация за разумен човек.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Не изглежда никак зле това, което се вижда. Дроудауна е 30%, което си е направо умерено за постигнатата доходност. Човекът не може да е толкова самонадеян, че да не е изтиглил голяма част от реализираната печалба и дори да фалира, пак да е напред.тъпото копеле wrote:Всичко е заключено за да не лъсне реалната ситуация при по-обстоен анализ.StoneHeart wrote:Ето нечии попаднал ми случайно акаунт,
Който може да вдигне сметка 720 пъти с разумен риск и търговия си отваря един акаунт с 10К и приключва, не чака комисиони и проценти от някакви следващи го с по 200-300 долара. Подобна плавна крива на баланса се постига само при някои определени техники на търговия, които не могат да са мотивация за разумен човек.
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Дроудауна не се вижда колко е, myfxbook мерят по клоуз за деня, а и системата е добавена едва на 4-ти април тази година, затова след тази дата почват да се виждат "джобове" между баланс и капитал. Предните две години нямат статистическа достоверност.S.Zhelev wrote: Не изглежда никак зле това, което се вижда. Дроудауна е 30%, което си е направо умерено за постигнатата доходност.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Good point. Макар че през втората половина на тази година не имаше доста висока волатилност (Brexit, US elections) и не се вижда системата да е понесла особени поражения.тъпото копеле wrote:Дроудауна не се вижда колко е, myfxbook мерят по клоуз за деня, а и системата е добавена едва на 4-ти април тази година, затова след тази дата почват да се виждат "джобове" между баланс и капитал. Предните две години нямат статистическа достоверност.S.Zhelev wrote: Не изглежда никак зле това, което се вижда. Дроудауна е 30%, което си е направо умерено за постигнатата доходност.
- StoneHeart
- 1 получени
1 дадени - Contact:
Ето ви още една МОТИВАЦИЯ
(сметка на повече от една година, активна всеки ден)
Това е НАЙ-ДОБРИЯ провайдер на сигнали от :
-> линк към саита : https://www.share4you.com/en/
-> посоченото първо е линк към доставчика
P.S. : Аз не печеля нищо от това, че предоставям тази информация
-> линк към саита : https://www.share4you.com/en/
-> посоченото първо е линк към доставчика
P.S. : Аз не печеля нищо от това, че предоставям тази информация
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Грид с мартингейл на центов НДД акаунт с 0.1 пипа спред в скам брокер. Печалбата на "системата" е без комисиона от 1 пип. Още 0.8 пипа плащат последователите, горко им на хорицата.StoneHeart wrote:Ето ви още една МОТИВАЦИЯ
Тръгва от 0.0001 лот и стига (засега) до 0.256 => 2560 пъти вдигане на залога, много приятно и разумно.
Някоя друга суицидна мотивация имаш ли под ръка?
- Attachments
-
- MartingaleTrades.JPG (39.71 KiB) Viewed 6214 times
- StoneHeart
- 1 получени
1 дадени - Contact:
Както казах : тази (предната) ми попадна случайно.тъпото копеле wrote:Някоя друга суицидна мотивация имаш ли под ръка?
Но ДА, имам и друго предложение :
Най-добрия доставчим на сигнали в https://www.share4you.com/ :
... от доста време :
https://www.share4you.com/en/master/3099390/Cent4/
Послепис : аз нищо не печеля от предлаганите тук системи,
но се радвам на коментарии , като тези от тъпото копеле.
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Е да де, този е същия гридаджия от предходния ти пост с мотивацията, когото коментирах.StoneHeart wrote: Най-добрия доставчим на сигнали в https://www.share4you.com/ :
... от доста време :
https://www.share4you.com/en/master/3099390/Cent4/

Традиционен мартингейл с частно 2, е/долар, 1мин, добавка на всеки 15 пипа, прибира на корекция над средната цена. Досега е издържал на 8 добавки с 40% дроудаун. Деветата е щяла да го срине. А в коментарите му дискутират дали бил по тренда, с фундамента, нива и т.н.

И той е номер едно от една година.
Няма такава социална търговия, няма такава държава.