Откачалко не е само един код Много кодове съм публикувал за разлика от тебе ,които написа едно лайно и не не го довърши ,та трябваше аз да го довършвамMateev wrote: ↑15 Jun 2018, 19:40Мозъка ти наистина е болен. Гълтай си хапчетата редовно, че иначе много се излагаш в публичното пространство.saxsten wrote: ↑15 Jun 2018, 16:56...Веднъж вече казах Разликата между гения и идиота е тънка но съществена
Гения може да докаже жизненоста на идеите си просто като създаде картина изобрети машина или съдаде нДа щом си позволяваш господа да съдиш едва ли ще намериш ограничения за лудоста си
Къде с великите кодове бе откачалко
Къде са ти великите стратегии бе откачалко
Къде са ти реалните сделки по великите ти стратегии бе откачалко
Къде са ти експертите и статемента към тях бре откачалко
Нищо нямаш и нищо реално не си показал до сега ,нито в този нито в друг форум
Е , как да приемем че не си луд тогава като поведението ти е на типчна откачалк
Нямаш нещо реално с което да докажеш че не луд и идеите ти не са налудничави
Иначе нали не очакваш, че ще дам отворен код на един наистина печеливш експерт? Трябва кукувица да ми е изпила акъла, така както го е изпила и на тебе. Да, ама при мене не е ...... Ти един единствен пиклив експерт публикува, и му скри кода. Как тогава очакваш някой друг да си разкрие всичките тайни?
Достатъчно е и това, че с най-големи подробности ви обяснявам какво правя и как го правя. Досега съм изписал хиляди постинги по форумите, но те са за умни хора, а не за олигофрени като тебе. Който има интелект, е разбрал какво пиша. Който е с птичи мозък като твоя, нищо не може да зацепи, и от злоба започва да пише глупости по форумите.
Иначе реален и работещ код съм публикувал поне 5-6 пъти във форума. Това са реални, РАБОТЕЩИ КЛАСОВЕ. Написаното в тях е на светлинни години по-добро от твоята пиклива функция, при която ти се изхитри в 5 реда код да допуснеш 50 грешки. Не знам защо продължаваш да подскачаш, след като всички видяха, че като програмист си гола вода, а като човек - умопобъркан комплексар с мания за величие.
Просто престани да пишеш глупости и да цапаш темата, защото по-размазано лайно от тебе не съм виждал, и с твоите писания вмириса цялата тема. Сери си диарията някъде другаде и се махай от тука, че заради такива като тебе страдат всички останали. Защо не вземеш да се гръмнеш, както с това ще направиш единственото умно нещо в твоя живот?
ПП: Извинявам се на останалите читатели за употребените мръсни думички, но с такъв плазмодий като saxteen няма как да се комуникира по друг начин. Той от умни приказки не разбира, защото мозъка му е не по-голям от този на един червей.
Да не можеш да довършиш започвнатото е типичното поведение за шизофреник .
Започеш нещо, изоставиш го ,а сега друго и то доникъде и все си дрънкаш на вятъра налудничавите си приказки и идеи.
Освен това как да довършиш започнатото ,като не си го правил ти, ами си платил да ти го направят бившите колеги и колежки от старата фирма
За вмирисване на темите ти си царя В инвестора се насра ,във форума на инстата се наака, и само тука те търпят още защото не те познават колко си ,прост ,луд и глупав.
Продължавай да плащащ на бившите си колеги програмистчета да ти пишат недоносчетата и да се правиш на велик програмист .
Пари имаш спокойно ,няма скоро да ти лъсне задника.
Ако беше създал поне едно нещо свястно това щеше да си проличи
Винаги личи когато човек мисли със своята глава и не дрънка, и повтаря чужди идеи.
Ето това имам против теб Че не си реален човек ,а си просто един фалшив и луд измамник ,какъвто си бил винаги ,още от както бе началник на брокерска фирма с която ограби спестяванията на хората
Ти не само мен обиждаш тук Да ти цитирам ли грозните изказвания по другите форуми
Изглежда не съм само аз който мисли че си боклук ,луд и фалшив измамник.
Достатъчно е и това, че с най-големи подробности ви обяснявам какво правя и как го правя
Брей ами защо не се учат тези харя от такъв велик кодероописвач ами го ругаят