Разбира се че ми пука, как няма. Колкото повече толкова повече, мечо Пух го е казал :DМарио Димитров wrote: Може да направи и 100 пипса след изход,на вас какво ви пука-вие си взимате вашите 30-но сигурни!!-ето това е система!
ММ(монеймениджмънт)-както и да го конструиран при такава система ще е добър-само да се научите!
Много по лесно е да се предвиди намерението на 100 човека,отколкото на 1!
Филми :)
Поздрави
Ако се е научил някой да прави 30 пипа, ще може да прави много повече.
Да направиш 30 а след това да направи 100 и нас да не ни интересува е един вид подтискане на чувството за жажда, а жаждата аз поне мисля, че е добре да се поддържа, храни, повишава, стимулира, защото жаждата води към усилено мислене, по-високи резултати, повече възход, прогрес.
Ако след прибирането на 30 пипса ние видим още 100, а ние не се възползваме, това означава че можем да потърсим начин за да приберем и тях ;)
Пък за стото човека, това е факт. Ей на отиваме с един приятел да гледаме филм в киното и тръгваме към залата и той ме пита, ти знаеш ли къде се намира залата. И аз му отвръщам не, следвам стадото
А Рокфелер е казал пък това: Предпочитам да използвам по 1% от възможностите на 100 човека, отколкото 100% от своите собствени.
Велик човек