Не понеже ми се случват тука някакви ''странности'' със мт4 и затова питам тъй като от скоро я ползвамaienou wrote:Danielfx ти ни изпитваш дали можем да смятаме ли ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По вероятно е да се чуди,aienou wrote:Danielfx ти ни изпитваш дали можем да смятаме ли ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам да се заяждам ама какво общо има мт4 с въпроса ти ???danielfx wrote:Не понеже ми се случват тука някакви ''странности'' със мт4 и затова питам тъй като от скоро я ползвамaienou wrote:Danielfx ти ни изпитваш дали можем да смятаме ли ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често при валутните двойки един лот е равен на 100`000 единици от базовата валута (първата валута в инструмента), но не винаги е така защото единен стандарт не съществува и всеки брокер сам решава един лот на колко единици ще отговаря. Например при Alpari (UK) един лот е 100 хиляди единици, ама в LMAX един лот е 10 хиляди, а при Dukascopy един лот е 1 милион единици.danielfx wrote:Здравейте имам питане относно лотовете.Ако примерно използваме петрол и условие един лот(1,0) е 100 000 барела(ако бъркам с сметката ме поправете (за стандартен мт4 лот)) петрол то тогава колко лота(0,?) са 100 барела.
trade wrote:вземи и си отвори една демо сметка във брокера които те интересува и си цъкаи и смятай на воля ..
Разяснение на кое ? Колко пъти по-малко е числото 100 от 100 000 ли ???sakral wrote:trade wrote:вземи и си отвори една демо сметка във брокера които те интересува и си цъкаи и смятай на воля ..
е друго си е някой да даде разяснение ...
Хубаво е, да, защото можеш да реализираш големи печалби, но и също толкова големи загуби. А това от някъде настройва ли се или трябва да го заявя?K_W wrote:Може, позволяват от 1:1 до 1:400, но защо ти е? Левъриджа е нещо хубаво, особено при малки сметки. Реално той променя само блокираната част от капитала ти, когато си дисциплиниран спрямо обемите, няма как да ти навреди.
Е хубава работа, то ако до толкова не можеш да се контролираш...Левъриджа ще ти е най-малкия проблем.B-52 wrote:Но не може в един момент да не се съблазниш да отвориш позция и с по-високи стойности
Предлагат, мисля че 1/400 беше максималното, но ако искаш ги питай. На един от семинарите им Пламен Пейчев го спомена.trade wrote:Аз в сайта на Trader.бг. не съм виждал рамо 1/400 .. пише че предлагат 1/100 освен да го предлагат потайnо
Така е, 1:100 е по подразбиране, но ако си им клиент и поискаш по-висок левъридж, ще ти го увеличат.K_W wrote:Предлагат, мисля че 1/400 беше максималното, но ако искаш ги питай. На един от семинарите им Пламен Пейчев го спомена.trade wrote:Аз в сайта на Trader.бг. не съм виждал рамо 1/400 .. пише че предлагат 1/100 освен да го предлагат потайnо
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest