Ако някой не разбира, ще кажа.

Как да разбираме ниските обеми в червените зони? Някога е било "празно" пространсво, а сега евентуално набъбват ордери там?
Ще споделиш ли с какъв хоризонт си я отворил тази позиция? Виждам че си на 4-часова. Къде ти е таргетът?
А стопът ти на 107,900 ли ти беше?bokogega написа: ↑22 фев 2018, 23:51По принцип таргети не слагам,защото не мога да гадая.Гледам за обръщаш сетъп на същият фрейм на който е сделката.Но се случват и грешки и излизам по рано от сделка като сляза на по нисък фрейм,което не е много разумно,както в даденият случай слязох на 30м и видях по високо дъно,което правеше 123,но самото движение не беше свършило и излязох от сделката ръчно,което е грешка.Не знам дали се изразих разбираемо затова пускам и графика.
USDJPYM30.png
Както пише по книгите стопът трябва да е там,но 4часа е достатъчно дълъг времеви период за да ползваш стоп,освен ако не си пред платформата.Стоповете са хубаво нещо,но зависи от типа на търговия,аз много не съм им фен.Конкретно за сделката стопа можеш да го сложиш и на хай-а на вътрешното барче то ако сработи сетъпа ще сработи,ако ли не няма и дълбок да ти е стопа пак ще го достигне.Дано ме разбраbigi написа: ↑23 фев 2018, 12:02А стопът ти на 107,900 ли ти беше?bokogega написа: ↑22 фев 2018, 23:51По принцип таргети не слагам,защото не мога да гадая.Гледам за обръщаш сетъп на същият фрейм на който е сделката.Но се случват и грешки и излизам по рано от сделка като сляза на по нисък фрейм,което не е много разумно,както в даденият случай слязох на 30м и видях по високо дъно,което правеше 123,но самото движение не беше свършило и излязох от сделката ръчно,което е грешка.Не знам дали се изразих разбираемо затова пускам и графика.
USDJPYM30.png
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта