Funding Talent - Перфектната програма за хора, които нямат голям капитал

Мястото за ежедневни дискусии. Текущи сделки и прогнози. Вижте как се прилагат техниките за анализ на forex пазара в реално време.
Post Reply
StanGamez

Funding Talent - Перфектната програма за хора, които нямат голям капитал

Post by StanGamez » 12 May 2020, 14:09

Здравейте трейдъри!Тук съм за да ви представя една програма, за която търгувам вече 3 месеца и съм доста доволен.Тя се различава от другите с това, че нямате предизвикателства, които да печелите за да ви изплатят печалбите, нямате зададена цел колко големи печалби да имате за да ви ги изплатят,всеки който влезе в прогамата има достъп до обучение(Означава че става не само за напреднали но и за начинаещи трейдъри) и дава възможноста да търгувате с капитал до 300 хил. долара.В тази програма има 2 начина да се печели(Funded Earnings и Talent Bonus) и който мисли за бъдещото си развитие като full-time трейдър съм сигурен, че ще му хареса.
Talent Bonus-ът представлява 10% от всички печалби, които реализирате по вашата демо сметка.Тези печалби се изплащат на всеки 2 седмици и няма ограничение колко долара ще са това.Пример: Имате акаунт от 100хил. долара и за първите 2 седмици реализирате печалба от 1000$ т.е. акаунта ви е вече 101хил. тук ви се изплащат 10% от печалбата т.е. 100$.В следващите 2 седмици реализирате печалба от още 2000$ като акаунтът ви вече е 103хил. тук ви се изплащат отново 10% от печалбата т.е. 300$.
Тук идва ред на Funded Earnings(според мен най-хубавата част) това е общата печалба на акунта за месеца, която се вкарва в реален акаунт и ще имате достъп до този акаунт след като достигне 15 000$ при 100 000$ акаунт.За Funded Earnings обаче има лимит който е 5% от акунта т.е. при 100 000$ акаунт това са 5000$.
След като получите достъп до реалният акаунт можете да теглите печалби колкото често искате.
За демо акаунта има 4 правила:
1) 5% Daily Drawdown
2) 10% Overall Drawdown
3)Минимум 3 дена в седмицата, в които сте търгували
4)Минимум 12 дена в месеца, в които сте търгували

Надявам се да съм бил полезен и достатъчно изчерпателен :smile:

Поздрави!

Post Reply

Return to “FOREX - ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА”