Страница 1 от 1

Начало

Публикувано: 14 окт 2019, 22:07
от stanchy1
Какво мислите за сумата от 100-150лв за започване на търговията с валута. Начинаещ съм и съм ученик, някой съвет ако може ми кажете.

Re: Начало

Публикувано: 14 окт 2019, 22:48
от gangosan
Зависи много зависи аз като тръгнах бичих само на злато и сребро и печелих ,но само в началото полсе и до сега съм на загуба за 2 години и няколко месечния ми метод. По сумата ви съдя , че не разполагате с много пари и няма да ви повлияе добре на психиката , ако изгубите тея мангизи за това съвета ми е пробвайте с демо пари няколко месеца поне а ако не ви пука за парите вкарвайте и се учете аз така направих и ще ми трябва поне 1 година за да се избия. Но аз съм нов все още изчакайте мненията на по опитните в играта мен не ме слушайте аз все още съм на загуба. Пожелавам ви късмет и бързо забогатяване.

Re: Начало

Публикувано: 15 окт 2019, 02:07
от gangosan
Имайте на предвид че играта е курвенска , но понякога успяваме да бъдем по големи курви от първоначалната курва и и го начукваме и така печелим пари, защото успяваме да бъдем по голяма курва от майката курва която командва и определя движението на играта. С времето ще станете мазна и ухранена курва ако преодолеете мисленето на майката курва , но ако не успеете ще бъдете изяден психически и парически и ще намразите всичко що е форекс , акции , индекс или крипто или квото там решите да търгувате етф. Така , че трябва да се приготвите за курвенската война и да сте готов да решавате загадките на майката курва и да успявате да създавате успешни антикурвенски стратегии и системи ако искате алгоритми го кажете за да можете да вземате пари ( да сучете) от майката курва , системата на системите. Дори да успеете по някое време пак може да ви наебе курвата , защото майката курва е царица на курвите и курвенските номера. Така де пожелавам ви да станете най преебаващата курва и да преебете майката курва. Не ме слушайте много , защото съм все още малка курвичка аз. Надявам се дъртите курви да дадът по преебателно курвенско мнение и да дадът тласък на курвенското ви мислене. Успех и дано успеете да наебете всички.

Re: Начало

Публикувано: 15 окт 2019, 14:06
от kompira
Както са те посъветвали вече, първо си направи някакво обучение на демо сметка, защото губенето на реални пари е лесна работа, трудно е да ги опазиш, пък камо ли да ги увеличиш. Колко дълъг ще е този демо период - зависи, може и години. Но от друга страна е добре да се цопнеш за кратко в морето с реални средства, че да усетиш емоцията като ги загубиш. Тоест като житейски урок, за да може да се стегнеш занапред и да гледаш сериозно на нещата, другия вариант е да се откажеш докато е време. :grin:

С такъв капитал, най-добре центова сметка. При нея ако депозираш $100, в балансът ще виждаш $10000 цента. Така има поле за действие с различни стратегии. Печалба малка, но и загубата ще е малка. Не очаквай да забогатееш в кратки срокове...