Еврото и Гърция

Мястото за ежедневни дискусии. Текущи сделки и прогнози. Вижте как се прилагат техниките за анализ на forex пазара в реално време.
jivko78
Мнения: 3273
Регистриран: 06 дек 2012, 23:08

Re: Еврото и Гърция

Мнение от jivko78 » 08 юли 2015, 14:49

Boogeyman написа:изглежда тази неделя наистина ще е края на драмата..
The stark reality is that we have only five days left to find an ultimate agreement
Until now I've avoided talking about deadlines, but tonight I have to say it loud and clear: the final deadline ends this week
If there's no deal, it will mean all the possible consequences, including the worst-case scenario, where all of us will lose (уоу)
Failure to find an agreement will lead to the bankruptcy of Greece and the insolvency of its banking system.
Greece would need to submit detailed proposals by Wednesday, followed by meetings to clarify details on a technical level Thursday
A Eurogroup meeting would be arranged for Saturday, Tusk said, followed by an extraordinary meeting of all twenty-eight European Union leaders on Sunday
-Donald Tusk
We have a Grexit scenario prepared in detail.
We have the scenario for humanitarian aid and a scenario to keep Greece in euro area.
- Jean-Claude Juncker
.. Тъск и Юнкер не са случайни хора и съм склонен да вярвам, че в неделя ще видим развръзката и щом те казват, че това е крайния срок, значи наистина това е крайния срок - развръзка, била тя в негативна или позитивна посока.. гответе се за още един Гапов понеделник..
то всяка неделя уж идва развръзката и накрая нищо :grin:
месеци минаха така :grin:

Dominos
Мнения: 42
Регистриран: 08 юни 2015, 14:16

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Dominos » 08 юли 2015, 14:54

Техния дедлайн отдавна се чака, ама все нещо става и се отлага

Nikola_D
Мнения: 347
Регистриран: 07 май 2014, 18:44

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Nikola_D » 08 юли 2015, 16:10

jivko78 написа: то всяка неделя уж идва развръзката и накрая нищо :grin:
месеци минаха така :grin:
А може би интересното тепърва предстои. Кой знае!! :shock:

bvg
Мнения: 782
Регистриран: 06 май 2014, 21:33
45 получени
10 дадени
Контакти:

Re: Еврото и Гърция

Мнение от bvg » 08 юли 2015, 17:18

Dominos написа:Техния дедлайн отдавна се чака, ама все нещо става и се отлага
определно Меркел е в по-изгодна позиция да бави топката - не са празни нейните трезори. Не ги мисли че и германците ядат доматите с колците. Ципрас направи грешк, че издумка всичко до последната стотинка, а не си остави 2-3 милярда за вътрешни нужди. Сегашното му положение мога да го опиша по следния начин: много много му се ходи до тоалетната по голяма нужда и трябва да вземе решение много бързо преди да иде :lol:

п.п.
А в очите на Меркел една топлина....

Потребителски аватар
p_dim
Мнения: 523
Регистриран: 12 фев 2013, 17:43
101 получени
83 дадени

Re: Еврото и Гърция

Мнение от p_dim » 08 юли 2015, 17:59

Борето_С написа:
Dusty написа:И прочетете няколко поста по-нагоре :smile:

Сега го видях, че малко на диагонал я чета тая тема, то и няма смисъл да задълбавам, защото ми писнало е от Ганчовци, които не мятат на 3 сантиметра по-далеко от носа си. А това в Утрехт какво ще е я дай малко по-подробно.
Dusty изглежда няма време да ти отговаря, щото стяга куфарите за Утрехт :lol:

Как да изкарате 1100 евро в Утрехт, без да работите

То това е по-скоро за оная тема за Актуалните далавери, дето скоро никой не е писал там, ама айде :grin:

Dominos
Мнения: 42
Регистриран: 08 юни 2015, 14:16

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Dominos » 08 юли 2015, 18:25

Вайдман в последните си изказвания беше доста притеснен как ще се отрази излизането на Гърция от еврозоната

Потребителски аватар
Борето_С
Мнения: 570
Регистриран: 21 окт 2014, 14:53

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Борето_С » 08 юли 2015, 23:14

Изображение

:grin: :grin: :grin:
Proud student of KVV and pitfx!

Georgihh
Мнения: 2460
Регистриран: 08 сеп 2011, 21:49

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Georgihh » 09 юли 2015, 03:20

Трябва да се напечата Евро и да се раздаде на протестиращите, друг изход май няма.

Потребителски аватар
p_dim
Мнения: 523
Регистриран: 12 фев 2013, 17:43
101 получени
83 дадени

Re: Еврото и Гърция

Мнение от p_dim » 09 юли 2015, 20:29

p_dim написа:
BDSM_Mistress написа:За какво мамене става дума!?

Гърция няма тези дългове от памти века, има ги от преди няколко години, емитирайки много книжа с ниска лихва (подобна на немската). Къде е Германия, къде е ЕЦБ? Защо нищо не казаха?
...
Епа ЕЦБ е у далаверата, как къде е... :lol:

ЕЦБ и Goldman Sachs са приложили мащабна схема за прикриване на дълга на Атина, пише руският портал "Вести"

Взеха да лъсват разни кирливи ризи с прехвърляне на частен дълг от Националната Банка на Гърция към публичен такъв (към данъкоплатците), прочетох го първо на други места които следя. На практика излиза (ако е вярно), че банката е играла на пазара с американски дългови книжа, в резултат е натрупала огромни загуби които после по някаква схема са прехвърлени към гръцките данъкоплатци. Всички са у кириза включително МВФ, та Лагард да не се прави на ощипана мома.
Найджъл Фараж: Има нова Берлинска стена и тя се казва euro (на английски).
"На Н. Фараж му трябваха четири минути да разруши напълно всякакъв аргумент подкрепящ еврозоната (в реч пред Европарламента),....Фараж: Системата никога не е била предназначена да подпомогне гръцкия народ. Влизането на Гърция в еврозоната беше добре за Голдман Сакс, но не и за гръцкия народ,..., Европроектът загива: Опитът насилствено да се накарат различни народи със различни (по манталитет) хора да работят заедно в една система напълно се провали,... г-н Ципрас, проявете смелост, излезте от еврозоната, върнете си демокрацията и си върнете контрола над страната!"

Във видеото Ципрас през цялото време гледаше като ял мухоморки. Куци преводи на статията например тук: http://europe.actualno.com/Faraj-Evroto ... 83323.html

Потребителски аватар
S.Zhelev
Мнения: 6506
Регистриран: 13 май 2009, 20:34
161 получени
253 дадени
Контакти:

Re: Еврото и Гърция

Мнение от S.Zhelev » 09 юли 2015, 20:41

Тази тема е набъбнала доста бързо и чак сега успях да прочета всичко, писано през уикенда.

ПРОТО, много верни неща казваш, но не знам защо отиваш в лични нападки и понякога доста екзотична аргументация. Иначе съм абсолютно съгласен, че гърците съвсем нормално си преследват интереса и ние само може да им завиждаме на упоритостта и неотстъчивостта, с която го правят.

Паралелът между България и Гърция за мен е особено поучителен. И явно не само за мен, тъй като настоящото ни положение превръща България в плашило за всички гърци. Държава с ужасваща демографска структура - етническа и възрастова, с едва функциониращи здравеопазване и образование и трайно ниски доходи за 90% от населението, което автоматично прогонва една голяма част от способните хора, които просто не искат да работят за тези пари.

При това положение какво значение има макроикономическата стабилност, с която толкова се гордеят нашите управници и за която получаваме похвали от Запад? Не е ли по-добре 2 млн. българи да работят в България вместо в чужбина, макар и на цената на много по-висок, подобен на гръцкия външен дълг? Цялата ситуация в момента ми напомня на човек с 500 лв. заплата, който се радва, че "стабилно" свързва двата края, макар и лишавайки се от всичко извън най-необходимото.

Гърците просто не желаят това и както ясно се видя от референдума, настоящото правителство е просто изразител на тяхната воля.

Сега сигурно има хора, които ще ме заподозрат в преклонение пред някакви леви идеи. Нищо подобно. Аз съм почитател на либерализма и свободната конкуренция, само че такива няма дори в местата, откъдето толкова шумно го проповядват. Ще дам само един пример, който предвид естеството на форума, ще е свързан с форекс индустрията.

Преди 5 години САЩ забрани на чужди брокери да оперират на техния пазар и да обслужват американци. Същото направиха Япония, Индия, Турция... Какво е това освен най-обикновен протекционизъм и какво общо има с глобализацията и свободната конкуренция?

Всеки на този свят си гледа интереса и наистина има какво да научим от Гърция в това отношение.

Потребителски аватар
BDSM_Mistress
Мнения: 2053
Регистриран: 31 окт 2013, 07:22

Re: Еврото и Гърция

Мнение от BDSM_Mistress » 09 юли 2015, 22:57

Точно така е всичко.

Бих добавил и още нещо. Ако нашето правителство е отговорно, разбирай не точно, а отговорно, което означава да гледа българския интерес, точно както гръцкото, без значение дали се излагат нагли искания, трябва да направи следното или поне аз бих го направил.

Отивам в Брюксел и искам опрощаване на външния ни дълг от 40 милиарда и помощи, за да вдигна примерно пенсиите на 1000 лв. Няма нищо смешно. След като Европа реално организира извънредни срещи на които се говори как да се облекчи страна с 250 милиарда дълг и 1200 евро пенсии, при това в много по-ранна възраст, моите искания са далеч по-непретенциозни. При отказ задавам въпроса "това ли е солидарността?". Все едно при двама пострадали да ангажираме спешен екип за този с повърхностна драскотина пред друг с 90% изгаряне. Точно това става в момента и за това ми е думата, а не защото и аз съм някакъв комунист. Гърците си гледат себе си, логично и похвално, защото по принцип малките държави клякат, а тези се надигнаха. Мали, Танзания или България щяха да се съгласят с исканията на кредиторите, защото "така е отговорно да се постъпи". Обратно, немци, американци или французи ще откажат, защото просто не са съгласни дори и да не виждат правотата си. Гърция е в първата група, но учудващо нарече евентуалните дарители терористи. Колко ще го направят? България и Танзания със сигурност не, малцина ще са от малките. В края на краищата ако успеят си е тяхно дело. Въпросът тук е, на същия принцип, всеки гледа себе си, защо нашите не направят официално посочените искания? Едва ли Европа ще отхвърли да помага на 200-300 левовите, защото по-важни са 1-2 хиляди евровите гърци определяни дори в хуманитарна криза! Нали и нашите политици все се оплакват, че не били разбрани. Ето, покажете българщина, населението ще ви подкрепи когато сте отговорни, както гърците техните на референдума.

jivko78
Мнения: 3273
Регистриран: 06 дек 2012, 23:08

Re: Еврото и Гърция

Мнение от jivko78 » 10 юли 2015, 00:23

BDSM_Mistress написа:Точно така е всичко.

Бих добавил и още нещо. Ако нашето правителство е отговорно, разбирай не точно, а отговорно, което означава да гледа българския интерес, точно както гръцкото, без значение дали се излагат нагли искания, трябва да направи следното или поне аз бих го направил.

Отивам в Брюксел и искам опрощаване на външния ни дълг от 40 милиарда и помощи, за да вдигна примерно пенсиите на 1000 лв. Няма нищо смешно. След като Европа реално организира извънредни срещи на които се говори как да се облекчи страна с 250 милиарда дълг и 1200 евро пенсии, при това в много по-ранна възраст, моите искания са далеч по-непретенциозни. При отказ задавам въпроса "това ли е солидарността?". Все едно при двама пострадали да ангажираме спешен екип за този с повърхностна драскотина пред друг с 90% изгаряне. Точно това става в момента и за това ми е думата, а не защото и аз съм някакъв комунист. Гърците си гледат себе си, логично и похвално, защото по принцип малките държави клякат, а тези се надигнаха. Мали, Танзания или България щяха да се съгласят с исканията на кредиторите, защото "така е отговорно да се постъпи". Обратно, немци, американци или французи ще откажат, защото просто не са съгласни дори и да не виждат правотата си. Гърция е в първата група, но учудващо нарече евентуалните дарители терористи. Колко ще го направят? България и Танзания със сигурност не, малцина ще са от малките. В края на краищата ако успеят си е тяхно дело. Въпросът тук е, на същия принцип, всеки гледа себе си, защо нашите не направят официално посочените искания? Едва ли Европа ще отхвърли да помага на 200-300 левовите, защото по-важни са 1-2 хиляди евровите гърци определяни дори в хуманитарна криза! Нали и нашите политици все се оплакват, че не били разбрани. Ето, покажете българщина, населението ще ви подкрепи когато сте отговорни, както гърците техните на референдума.
Принципно си права, че щом за едни може да получават трябва да важи и други .... друг е въпроса че едва ли ще има успех ако поставим такива искания пред Европа , но поне можем да им го кажем в очите че мерят с двоен аршин и следващи път като искат нещо от нас да направим , не виждам защо и ние да не им откажем :grin:

Потребителски аватар
BDSM_Mistress
Мнения: 2053
Регистриран: 31 окт 2013, 07:22

Re: Еврото и Гърция

Мнение от BDSM_Mistress » 10 юли 2015, 05:21

Ми то това е целта.

Ако се хванем в подробностите лесно можем да кажем, че Гърция е в еврозоната и за тях са длъжни да го направят, а ние в ЕС и не стои така въпроса, но идеята е тази която си споменал. Принципно "подозираме" 8-) , че има две Европи, на богати и бедни, на избрани и недолюбвани, тоест не им е хубав проекта и от там просто си гледаме интереса. Примерно харесваме европейците, но не налагаме санкции на Русия и използваме пазара им.......по същата логика, че сме само част от ЕС. Някак си и нашата ангажираност е половинчата.

А ако ни приемат във валутния съюз то на момента трябва да искаме опрощение на дълга. Щом при гърците е апокалипсис по техните думи и хуманитарна криза по думите на кредиторите, това при 1200 евро пенсии, оставям на други да определят какво е при 10 пъти по-малки пенсии.

А и преди време Полша направи същото след 89. За да тръгне икономиката поиска опрощаване на дълга. Явно всеки си го прави. Не виждам логика най-бедната европейска държава да не го прави.

jivko78
Мнения: 3273
Регистриран: 06 дек 2012, 23:08

Re: Еврото и Гърция

Мнение от jivko78 » 10 юли 2015, 07:37

BDSM_Mistress написа:Ми то това е целта.

Ако се хванем в подробностите лесно можем да кажем, че Гърция е в еврозоната и за тях са длъжни да го направят, а ние в ЕС и не стои така въпроса, но идеята е тази която си споменал. Принципно "подозираме" 8-) , че има две Европи, на богати и бедни, на избрани и недолюбвани, тоест не им е хубав проекта и от там просто си гледаме интереса. Примерно харесваме европейците, но не налагаме санкции на Русия и използваме пазара им.......по същата логика, че сме само част от ЕС. Някак си и нашата ангажираност е половинчата.

А ако ни приемат във валутния съюз то на момента трябва да искаме опрощение на дълга. Щом при гърците е апокалипсис по техните думи и хуманитарна криза по думите на кредиторите, това при 1200 евро пенсии, оставям на други да определят какво е при 10 пъти по-малки пенсии.

А и преди време Полша направи същото след 89. За да тръгне икономиката поиска опрощаване на дълга. Явно всеки си го прави. Не виждам логика най-бедната европейска държава да не го прави.
То при нас за последните 25 години никой не е работил в насока да тръгне икономиката :grin: Докато се разграбваше държавава чрез приватизация нямаше много време някой да мисли за външния ни дълг или за нещо друго :grin:
Докато го има робския ни манталитет при който народа търпи и мълчи , както и да възприемаш държавата за нещо чуждо и всеки да се спасява поеденично при трудности ( което е било обичайното поведение векове наред на българския народ ) няма как да се променят нещата .
Друг е въпроса защо се е запазил при нас , но не и при гърците този манталитет ..ами аз поне не знам, но явно проблема е в нашия народ

Потребителски аватар
avkch
Мнения: 215
Регистриран: 11 авг 2012, 16:29

Re: Еврото и Гърция

Мнение от avkch » 11 юли 2015, 17:12

S.Zhelev написа:
При това положение какво значение има макроикономическата стабилност, с която толкова се гордеят нашите управници и за която получаваме похвали от Запад? Не е ли по-добре 2 млн. българи да работят в България вместо в чужбина, макар и на цената на много по-висок, подобен на гръцкия външен дълг? Цялата ситуация в момента ми напомня на човек с 500 лв. заплата, който се радва, че "стабилно" свързва двата края, макар и лишавайки се от всичко извън най-необходимото.
Ти наистина ли мислиш че някой би оставил България да натрупа такъв дълг? Аз силно се съмнявам. Това с гръцкия дълг се получи защото Гърция попада в сферата на влияние на западните страни след втората световна и те решават да налеят пари зада направят от източно европейска Гърция западна страна. Със стандарта успяха с другото не :wink:
Разсъжденията ти са абсолютно верни от гледна точка на опрощаване на Гръцкия дълг, ако не бъде опростен обаче ги чака абсолютно същата демографска криза, че и по-лоша. Имат късмет че са държава а не частна фирма или частно лице иначе досега да е пристигнал съдя изпълнител и да описва имуществото за търг.
Аз лично за себе си предпочитам да свързвам стабилно двата края вместо да се отдавам на лукс за сметка на заеми, въпрос на лично виждане.
ЕС е уж икономически съюз, който обаче се управлява от политици които взимат решения не на базата на икономическа целесъобразност а на базата на политически интереси. Резултатът е налице. Прилича ми на фирма която се стреми да се разраства бързо и на всяка цена без да си прави сметка че придобива пасиви а не активи (т.е купува губещи фирми и ги оставя да си работят както досега).
Съгласен съм с BDSM_Mistress че ако опростят гръцкия дълг и ние трябва да искаме опрощаване на нашия, сигурен съм че няма да сме единствените с подобни искания, мисля че на опашката пред нас са Испания, Португалия... :grin:
jivko78 написа: Докато го има робския ни манталитет при който народа търпи и мълчи , както и да възприемаш държавата за нещо чуждо и всеки да се спасява поеденично при трудности ( което е било обичайното поведение векове наред на българския народ ) няма как да се променят нещата .
Друг е въпроса защо се е запазил при нас , но не и при гърците този манталитет ..ами аз поне не знам, но явно проблема е в нашия народ
Това е защото българските управляващи са свикнали да имат началници които да слушат до преди 89г се слушаха руснаците сега трескаво се търси кой е най-големия началник зада се слуша той (справка последното интервю на ББ цитирано от ТАСС където призовавал "големите началници да се разберели"). Не се търсат равноправни партньори ами началници...
Гърците от друга страна са свикнали някой да им дава те също не търсят партньори а дойни крави от които да смучат, навици какво да правиш...

Georgihh
Мнения: 2460
Регистриран: 08 сеп 2011, 21:49

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Georgihh » 11 юли 2015, 17:33

По всичко личи ,че на гърците ще бъдат отпуснати милиарди евро за следващите три години. Очаквам и други да настояват за кредит, това неиминуемо ще събори еврото дори и американците да не вдигнат лихвите.

Марио Димитров
Мнения: 1994
Регистриран: 10 авг 2010, 18:08
5 получени
3 дадени

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Марио Димитров » 11 юли 2015, 18:57

S.Zhelev написа: ПРОТО, много верни неща казваш, но не знам защо отиваш в лични нападки и понякога доста екзотична аргументация. Иначе съм абсолютно съгласен, че гърците съвсем нормално си преследват интереса и ние само може да им завиждаме на упоритостта и неотстъпчивостта, с която го правят.
S.Zhelev написа:Гърците просто не желаят това и както ясно се видя от референдума, настоящото правителство е просто изразител на тяхната воля.

Ако на мен ми предложат заплата от 500 лв. то аз няма да мога да си купя обувките,за да ходя с тях на работа,след плащане на разходите нужни ми за живот,ако съм мъжа,който осигурява средствата за живот на семейството ми!!

Добре-щом аз разбирам това!!, бих ли се съгласил да работя за 500 лв.??

Дилема??!!

Кой е виновен??!!

Всеки индивид индивидуално решава сам за себе си и за своите лични приоритети!!
Избора е личен!!
Изглежда,че това е разликата между българи и гърци.

Това е живота!!Едни малки дилеми!!Защо болшинството мисли(разсъждава) така??Защо приема тези условия на живот??Защо....??

Не сме Бай Ганьовци - това е живота.Личен избор!!

Само се възмущавам(вътрешно),че сме такива(като народ).

Самосъзнание!!Самоопределение!!

Поздрави
Търгувайте това, което виждате на графиките

Марио Димитров
Мнения: 1994
Регистриран: 10 авг 2010, 18:08
5 получени
3 дадени

Re: Еврото и Гърция

Мнение от Марио Димитров » 11 юли 2015, 19:43

Понеже темата за България е изтрита,ще постна тук,в продължение на мисълта си - за всичко сме си виновни сами!!
Както правеше едновремешната народна милиция. Имаше и виц, от средата на 70-те години: "Днешната милиция не била биела вече. Хубаво; ама вчерашната много ни наби..."
http://www.kafene.net/news_and_analysis.html

"Днешната милиция не бие"
by newswriter on 11/07/2015 2:02 PM

Евгений Дайнов
Дневник
Търгувайте това, което виждате на графиките

jivko78
Мнения: 3273
Регистриран: 06 дек 2012, 23:08

Re: Еврото и Гърция

Мнение от jivko78 » 12 юли 2015, 08:42

Марио Димитров написа:
S.Zhelev написа: ПРОТО, много верни неща казваш, но не знам защо отиваш в лични нападки и понякога доста екзотична аргументация. Иначе съм абсолютно съгласен, че гърците съвсем нормално си преследват интереса и ние само може да им завиждаме на упоритостта и неотстъпчивостта, с която го правят.
S.Zhelev написа:Гърците просто не желаят това и както ясно се видя от референдума, настоящото правителство е просто изразител на тяхната воля.

Ако на мен ми предложат заплата от 500 лв. то аз няма да мога да си купя обувките,за да ходя с тях на работа,след плащане на разходите нужни ми за живот,ако съм мъжа,който осигурява средствата за живот на семейството ми!!

Добре-щом аз разбирам това!!, бих ли се съгласил да работя за 500 лв.??

Дилема??!!

Кой е виновен??!!

Всеки индивид индивидуално решава сам за себе си и за своите лични приоритети!!
Избора е личен!!
Изглежда,че това е разликата между българи и гърци.

Това е живота!!Едни малки дилеми!!Защо болшинството мисли(разсъждава) така??Защо приема тези условия на живот??Защо....??

Не сме Бай Ганьовци - това е живота.Личен избор!!

Само се възмущавам(вътрешно),че сме такива(като народ).

Самосъзнание!!Самоопределение!!

Поздрави
Във всяка държава повечето хора в трудоспособна възраст са работници и служители към частни фирми или държавни инстанции , а не собственици на бизнес, и като работник заплатат която получаваш обикновенно е средната за страната , но кой съм аз че да обеснявам на такъв икономист и специалист като теб :grin:
АКО НЯКОЙ ОТКАЖЕ ДА РАБОТИ ЗА 500 ЛЕВА ИЛИ ПЪК ВСИЧКИ ОТКАЖАТ В ДЪРЖАТАВА ДА РАБОТЯТ ЗА МИЗЕРНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ ДА НЕ БИ БИЗНЕСА ИЛИ ПЪК ДЪРЖАВАТА ДА НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ 5-ТОРНО ПО-ГОЛЕМИ БРЕ ДЪРВЕН ФИЛОСОВЕ :lol: От къде ще дойдат тези пари бре, да не би да стоят напечатени в трезорите на БНБ и да чакат накой да ги раздаде ?? Нали си голям икономист и разбирач обясни от къде ще дойдат парите след като икономиката не ги е изработила преди това ?
В заадните държави като взимат по 3 000 евро , да не би да е защото работника на толкова си е оценя труда , или пък защото икономиката и бизнеса могат да си позволят да му ги дадат ?
Ти ако имаш собствена фирма и един служител дойде и ти поиска 2 000 лева защото на толкова си оценя труда, а друг предложи да свърши същата работа за 500 лева , ти кой ще вземеш бе отворко :grin:
Като идеш да си сменяш гумите на кола, при кой майстор ще идеш при този който ти поиска 100 лева или този който ще свърши същата работа за 20 лева :grin:
Нали си голям патрон с обувки за 500 лева, отговори ми кой служител ще вземеш и при кой майстор ще си смениш гумите :grin:
ЗАТОВА ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗБЯГАХА ЛЕКАРИ, УЧЕНИ , ИНЕЖЕНЕРИ, И ВСЯКАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ , ЗАЩОТО БЯХА НЕКАДЪРНИ ДА СИ ПОИСКАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ХОНОРАРИ В БЪЛГАРИЯ , ЗАТОВА ОТИДОХА В ДЪРЖАВИ В КОИТО БЕЗ ДА СИ ИСКАТ ЩЕ ИМА ДАВАТ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ , И НА ЗАПАД ТЕЗИ ХОРА ГИ ОЦЕНИХА КАТО КАДЪРНИ БЕЗ ДА СЕ НАЛГА ДА СИ ИСКАТ ПАРИ ПРЕДИ ТОВА ..

И след като всички който са останали тук са некадърни , защото работят за малко пари , ти защо си още тук ? Защо такъв успял човек като теб е достигнал до там, че да се примирява да работи с некадърници и да живее сред хора неудачници ????? Защо не заминеш при кадърните и можещите на запад и там да правиш бизнес ? Или на Бай Ганьо си му е най-най хубаво у нас , че тук му минават номерата :grin:

idimitrov99
Мнения: 424
Регистриран: 07 май 2014, 17:30

Re: Еврото и Гърция

Мнение от idimitrov99 » 12 юли 2015, 09:26

И сега всичко парламенти трябва да одобрят спасителния план на Гърция преди да го приемат ...

Отговори

Върни се в “FOREX - ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта