4un4o написа: ↑14 сеп 2019, 21:31Не знаех че 6 фигури надолу от 1.15 до 1.09 не е тренд а рейндж. Спомням си тук как един Илигофрен русороб влизаше срещу тренда в долар канадец и го отнесе с минус 13 фигури. По същата схема се натресе и на златото, ама по неговите думи накрая винаги е излизал на печалба. ВЕрвам му.![]()

Ти ли си тоя на снимката , бе капут ............

Правило № 1 на политические тролове - Кат' те фанат натясно - сменяй темата

Даааа ..... Някога ..2015 имаше такъв момент с Канадеца ........ Многократно съм го пояснявал ..........
Тренда беше за обръщане и започнах ПОСТЕПЕННО да влизам с къси в USD / CAD ..........
Педерасите , разтеглиха последната 5 - вълна ( често срещано , но не закономерно ) и се оказах с 13 фигури минус на ПЪРВАТА контра , когато трендчето изчерпа сили и ОБЪРНА ...........
Имах и още много ..... Втората беше на 10 фигури минус , Третата - на 7 фигурури минус ..........
Имах над 10 пуснати трейда ...... с леко повишаващ се обем ....... като с последните , разбира се - хванах момента на обръщането - самиОТ връхТ ..................
Първата , най - ниската къса (любимата на измекяра Чунчу ) , я затворих на +6000 пипа

Другите , няма да описвам на колко ...........

Цяло лято 2016 не се спрях от обикаляне на морета ........... Разбира се с кинтитье от този ми трейд , от който Чунчо Мунчов е запомнил само първата част ....................
За златото - нямам и идея , какво има в изпържения русофобски мозък на Чунчи (Крумчо Соколов в Тиквестора )
Та там .... в Тиквесторчето - бях почти единствения срещу другите '' разбирачи'' , който очакваше миналата година връщане до 1150 ............ Всички други крещяха РАЛИИИИИИИИ ..............

Та по темата сега за еврото , че много се отплеснах с идиотските спомени на Чунчо -Крумчо .............
Да ......... от 1.15 до 1.09 е тренд ....... ако го разглеждаме ''по определение''..........
Но предвид времето , за което се минават тези мизерни 6000 пипа - 13 месеца..........за мен е по скоро рейндж с лек уклон надолу............
Затова и казах , че може да се търгува и в двете страни до сега.........а не като елементарния Чунчо - ''само по тренда'''

Което , беше и темата изначало....................