Центова сметка

Мястото за ежедневни дискусии. Текущи сделки и прогнози. Вижте как се прилагат техниките за анализ на forex пазара в реално време.
online-money

Re: Центова сметка

Post by online-money » 07 Jun 2014, 17:11

Винаги трябва да се пробва на демо или центова сметка, преди да се скочи с реални пари, иначе се получава малко като да излезем кварталния отбор да играем срещу Реал Мадрид - изхода ще е ясен, във форекса с същото, няма да има прошка !

kompira
53 получени
9 дадени

Post by kompira » 07 Jun 2014, 17:46

dabaw wrote:Колега , зарязването и тегленето на парите е най-лесно , а личните данни които остават при тях , замислил ли си се какво може да стане , и какво могат да направят с тях . :twisted: Точно за това ме е страх , да раздавам на всякъде лични данни , дори и да са верифицирани и от най-добрите институции , защото , когато поискат да ти направят мръсно , ще намерят начин и разбира се оправдание . Я вирус имал в сървърите и ти откраднал данните , я някой е откраднал сървъра с данните и точно ти си изпатил , като ще бутнат малко пари и всичко ще е срещу теб . Имам параноя , относно личните данни , като много трудно ги давам дори и на полиция , докато не ми покаже че е истински и няма да стане някоя простотия . Защото случаите не са малко хората измамени по този начин , и като им са използвани личните данни неправомерно , като може да се озовеш с няколко кредита , от които ти не си взел и стотинка , но ще изплащаш цял живот . Последния случай който даваха е с партията на Бареков , как хората са се оказали дарители , като им са събрали личните карти и са ги снимали , след това им са използвани данните , и иди ти докажи че не си го правил . Затова , лични данни от мен трудно се изкопчват . 8-)
Както са казали старите хора, "който го е страх от мечки - да не ходи в гората" :smile: Разбира се съгласен съм, че има риск от злоупотреби с лични данни, но то къде няма? Дали от твоята банка няма да изтече информация, дали от мобилния ти оператор (след като си сключил договор), дали от разгневения ти (бивш) работодател и пр. А и в повечето случаи вместо копие на лична карта, може да се изпрати такова на шофьорска книжка, важно е да е официален държавен документ, на който те има на снимка. Само с име и шофьорска книжка злоупотребата е трудна, като ги няма ЕГН и номер на паспорта.
А и все си мисля, че в последно време тези измами с лични данни рано или късно се доказват, но разбира се след доста разправии, а каквито са ни експресни и работоспособни институциите...
До сега съм предпочитал чужди брокери, може би заради по-изгодните условия, които са ми били необходими тогава, а и не се забивам в кой да е никомунеизвестен съмнителен посредник... Наскоро отворих сметка в Трейдър.бг, за да усвоя бонусът от форума, пък и да пробвам нещо различно от МТ4. За сега имам само добри впечатления.

Предмета на темата беше за центовите реални сметки и за това дадох пример с чужд брокер, защото са много малко нашите, които предлагат такива.

stan_alex

Post by stan_alex » 05 Aug 2014, 19:49

При копиране на лична карта просто може да се закрият някои полета. Ако настояват, че не може така просто не се доверявайте.

movx2000

Post by movx2000 » 04 Sep 2019, 11:51

kompira wrote:
06 Jun 2014, 15:09
Като за любителско разцъкване на реална центова сметка, без да давате пари от джоба си, при не БГ брокер, бих предложил и http://www.tradefort.ws. За всеки нов клиент се предлага "Welcome no deposit bonus" в размер на 5$, който се начислява в реалния акаунт. ...
Стана ми интересно това, и реших да разгледам страницата и условията на брокера, за който си писал.
Но ...
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

Интересно какво ли се е случило с този брокер? Бил е в Женева, отвсякъде препоръки колко са добри и стабилни, и сега изчезват яко дим.
Дали са завлекли клиентите си с пари? Изобщо някой знае ли какво се е случило с тях?
Намерих някаква информация тук
http://www.forex-ratings.com/forex-brokers/tradefort/
Но статусът им е... Closed Forx Broker. При това всичката информация за тях е от 2013 и 2014. Явно не са просъществували дълго.
Интересно ми е дали са били измамници, или просто бизнесът не им е потръгнал.

kompira
53 получени
9 дадени

Post by kompira » 06 Sep 2019, 02:55

Писал съм го през 2014-та, досега много вода е изтекла... Промениха си името: https://www.fortfs.com/ Нямам лични впечатления за брокера от години. Но си получавам разни реклами/оферти по мейла и от много други.

ivan21
1 получени
2 дадени

Post by ivan21 » 11 Jul 2021, 15:54

Според мен да се пробва на депо първо е по-добра идея отколкото на ценова, поне докато свикнеш.

Post Reply

Return to “FOREX - ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА”