Фрази и изрази
-
Re: Фрази и изрази
Банкерът е човек, който ти дава чадър когато е хубаво времето и си го взима обратно когато завали
Майер Ротшилд: "Дайте ни да печатаме парите на държавите и не ме интересува кой им пише законите"
-
- 2 получени
2 дадени
Фраза на колегата K_W:
"' Tи му викаш шах, той си крие фигурата в джоба и вика "няма" "".
"' Tи му викаш шах, той си крие фигурата в джоба и вика "няма" "".
Stop loss is your friend
Всеки има право да бъде глупав , но някои злоупотребяват с тази привилегия ! Официално се отказвам от правото си да получавам бонус за мненията си!
Ð
Ð
Всеки има право да бъде глупав , но някои злоупотребяват с тази привилегия ! Официално се отказвам от правото си да получавам бонус за мненията си!
Ð
Ð
- K_W
- 5 получени
[10:08:46 AM] : остай ги малко да пуснат насрещни
[10:08:46 AM] :плашиш рибата
[10:08:52 AM] : знаеш го мноо добре
[10:08:56 AM] : ти си ме учил даже на тва
[10:08:46 AM] :плашиш рибата
[10:08:52 AM] : знаеш го мноо добре
[10:08:56 AM] : ти си ме учил даже на тва
Ние пътуваме към бъдещето , използвайки единствено огледалото за обратно виждане.
Маршал Маклуън
Маршал Маклуън
Ð
Ð
- Lucifer
- 1 получени
1 дадени
"Що за човек е този ,който не прави света по-добър ." - Балиан от филма Небесно царство .
Сериал - True detective .
И нещо от мен - Правенето на добро поддържа баланса в душата . Колкото по-зле се чувстваш повече добро прави ,за да върнеш баланса и ще видиш как времето ,което ти е трябвало ,за да се излекуваш от даден проблем минава неусетно заглушено от шума на чувството за добре свършена работа ...чувството ,което ти позволява в края на деня да се потупаш по рамото и да си кажеш ,че си добър човек пък да става каквото ще става ;- )))
Сериал - True detective .
И нещо от мен - Правенето на добро поддържа баланса в душата . Колкото по-зле се чувстваш повече добро прави ,за да върнеш баланса и ще видиш как времето ,което ти е трябвало ,за да се излекуваш от даден проблем минава неусетно заглушено от шума на чувството за добре свършена работа ...чувството ,което ти позволява в края на деня да се потупаш по рамото и да си кажеш ,че си добър човек пък да става каквото ще става ;- )))
Форекса е като маратон - който бърза в началото често не стига до края.
-
Това е направо жестоко!!!Rocky97 wrote:Ние пътуваме към бъдещето , използвайки единствено огледалото за обратно виждане.
Маршал Маклуън
-
-
-
и акъла муtsvetantsvetkov wrote:Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му :D
Ц.Ц.
- StoneHeart
- 1 получени
1 дадени - Contact:
Мото на потребител на Myfxbook :
"The difference between an experienced trader and a beginner is
that the former has lost more money."
"The difference between an experienced trader and a beginner is
that the former has lost more money."
- saxmovies
- 3 получени
Така е, но кой обича да губи...повечето мислят, че само ще печелятalexandar wrote:
"Разликата между пророка и анализатора е тази, че когато вторият сгреши, той винаги плаща за своята грешка." Р. Манинг
- p_dim
- 107 получени
85 дадени
"Парите не могат да те направят щастлив! Сега имам $50 милиона, но бях пак толкова щастлив и когато имах $48 млн. ..."
Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер