Благодаря!

goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
goshko147 wrote:Правете се всички. Ще кажеш ,че ще ви взема хляба. Все едно от мене зависи колко ще спечелите. Купувайте лукувици на лалета по 1000 долара , щото докато не е станала 1 000 000 долара.
Гошка,имам сметка в Оанда,пирфектни саgoshko147 wrote:Ако си помагаме всички и обменяме опит без да се крием колко печелим или губим ще си подобрим финансовото състояние. Тука всеки гледа в канчето на другия , за да завижда. Имах демо в традер.бг , но не ми харесваха условията. От скоро си направих демо при адмирал маркетс ас. Има ли някой с реална сметка при тях. И все пак нищо няма да ви стане да споделите кой къде има реална сметка и какви са отзивите Ви за брокера.
bokogega wrote:Гошка,имам сметка в Оанда,пирфектни саgoshko147 wrote:Ако си помагаме всички и обменяме опит без да се крием колко печелим или губим ще си подобрим финансовото състояние. Тука всеки гледа в канчето на другия , за да завижда. Имах демо в традер.бг , но не ми харесваха условията. От скоро си направих демо при адмирал маркетс ас. Има ли някой с реална сметка при тях. И все пак нищо няма да ви стане да споделите кой къде има реална сметка и какви са отзивите Ви за брокера.![]()
![]()
![]()
,дано това ти помогне в тургувията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо така злорадствате и няма приемственост у Вас.goshko147 wrote:Здравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Гошко е прав. Няма нищо ненормално в това в един форум в който се говори за Форекс да се попита и да се отговори на този въпрос. Или поне не би трябвало да има.goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
Гошка, един въпрос и към теб:goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
+1NYSERookie wrote: тва малките келеши сте си е... мамата , мързи ви и в червата.![]()
има сто теми във форума.прочети, опитай се да разбереш и ако нещо не е ясно , задай конкретен въпрос.
ма не . всичко требе да ти е смляно и поднесено на тепсия![]()
ми напъни се малко бе ! кво очакваш? все някой друг да ти върши работата ли ?
Ами нали затова си зададох въпросите на опит имащите , всеки да сподели своя опит..TAZZ wrote:Гошко гледай сега приятелю! Първо това какъв брокер ще хванеш зависи от това какъв стил на работа имаш. Ако скалпирваш това значи, че имаш нужда от брокер с тесни спредове, ниски първоначални вноски, липса на ограничение за броя на поръчките и др. Ако пък правиш по една поръчка на ден и наблягаш на технически анализи и т.п. то брокера не е от кой знае какво значение стига накрая като вземе да се теглиш спечелените стотинки да не ти друснат техния си пернаментен данък и да ти вземат половината кинти. Не се изненадваи, но в БГ брокерите не мислят за своите клиенти така, че ако в последствие откриеш нещо което не ти допада не се оплаквай на арменския поп или на папата и свитата му.
..обче виждам , че всички си давате пас. Аз примерно ако изкарам днес 200 лева ще Ви обясня как съм ги изкарал. Какво съм търгувал , кога съм купил/продал , колко и ЗАЩО! Дали съм добавил или закрил част от позициите си и ЗАЩО! И кога съм закрил позицийте си и ЗАЩО! Ама всеки си мълчи , че да му е гадно и на другарчето. Все едно Вие ако печелите ще печелите на мой гръб. Тука сме една шепа хора и можем всички да сме на печалба понеже има твърде много пари на световните пазари. Никой не описва истински как управлява парите си , само се пишат общи приказки за паричният мениджмънт. Повечето си правите вятър на устата и никой не казва нищо ВАЖНО!goshko147 wrote:Здравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.fx rookie wrote:+1NYSERookie wrote: тва малките келеши сте си е... мамата , мързи ви и в червата.![]()
има сто теми във форума.прочети, опитай се да разбереш и ако нещо не е ясно , задай конкретен въпрос.
ма не . всичко требе да ти е смляно и поднесено на тепсия![]()
ми напъни се малко бе ! кво очакваш? все някой друг да ти върши работата ли ?
аз ще заема страната на NYSERookie - Преди да пуснеш темата, колко поста от форума прочете? А от другите форуми?
Нормално е така да ти реагират, защото за това е форум да остава написаното.Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.
Моля да се върнем към темата. При желание всеки може да сподели своя опит. Предпочитам да не разпъваме повече локуми.
Благодаря!
Гошка виж ся много си бързо обиденgoshko147 wrote: Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.
Моля да се върнем към темата. При желание всеки може да сподели своя опит. Предпочитам да не разпъваме повече локуми.
Благодаря!
Отговора е точен,но Гошката това казва,че все още няма стил,а търси готовМарио Димитров wrote:goshko147 ,
Отговора на TAZZ е най точен.
Прочети го и го разбери и сам ще намериш това,което търсиш.
Успех в търговията.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests