Избор на forex брокер
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Re: Избор на forex брокер
Какво да правя от давна съм купил е тея https://www.investing.com/equities/contravir-pharmaceut на цена 7.49 днеска много скочи на моя брокер не е активна позицията ми . Стои с неподвижна цена $5. Брокер Degiro
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Затвориха ми го на по голяма печалба даже но много бавно. Бре викам мошенници
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Някой да има информация за тея? https://www.eurexchange.com/exchange-en/ Опитвам се да се регна от тоя линк https://member.eurexchange.com/irj/portal/registration и ми става странно брокер ли е какво е това. Първоначално си помислих , че може да вкарам пари и да търгувам , но като отворих регистрация да си правя страницата и ми стана странно.
Та да ви питам брокер ли е това или не?
Та да ви питам брокер ли е това или не?
Здравейте :)
Наскоро се свързаха с мен от брокера Nessfx (собственост на Fxnet Limited, регулиран от CySEC), поразрових се за повече информация около тях, но тя е твърде оскъдна; от продължителните разговори по телефона с тях (на български) останах с добри впечатления; в интернет обаче открих коментари на хора, твърдящи, че са измамени и ограбени от Nessfx, дали това отговаря на истината не мога да кажа; обмислям да инвестирам минималната възможна сума (500 долара), за да пробвам как са нещата, вече направих депозит от 100 долара и след няколко дни го изтеглих обратно (за проба) - веднага ми се обадиха по телефона, потвърдих им тегленето и след няколко дни ми преведоха парите. Но все пак иска ми се да чуя мнението на хора, които работят или са работили с Nessfx/Fxnet (доколкото разбрах съществуват от 2016-та) преди да им доверя парите си. Затова, моля, който от Вас има опит с тях или достоверна информация нека да сподели :)
Наскоро се свързаха с мен от брокера Nessfx (собственост на Fxnet Limited, регулиран от CySEC), поразрових се за повече информация около тях, но тя е твърде оскъдна; от продължителните разговори по телефона с тях (на български) останах с добри впечатления; в интернет обаче открих коментари на хора, твърдящи, че са измамени и ограбени от Nessfx, дали това отговаря на истината не мога да кажа; обмислям да инвестирам минималната възможна сума (500 долара), за да пробвам как са нещата, вече направих депозит от 100 долара и след няколко дни го изтеглих обратно (за проба) - веднага ми се обадиха по телефона, потвърдих им тегленето и след няколко дни ми преведоха парите. Но все пак иска ми се да чуя мнението на хора, които работят или са работили с Nessfx/Fxnet (доколкото разбрах съществуват от 2016-та) преди да им доверя парите си. Затова, моля, който от Вас има опит с тях или достоверна информация нека да сподели :)
-
- 110 получени
80 дадени
Много ми е любопитно как някой се регистрира във форума и още с първия си постинг започва прикрито да рекламира поредният неизвестен брокер.
Ако толкова се интресуваш на кой брокер да си довериш парите, има поне 100 доказали се и известни брокери, с които много хора са работили и им вярват. Този брокер е неизвестен и аз се съмнявам дали въобще в България някой някога го е пробвал. Така че ако ще го рекламираш - давай направо, а не така с някаква измислена история. Дай и линк, за да прочетем какво пише на сайта.
Ако толкова се интресуваш на кой брокер да си довериш парите, има поне 100 доказали се и известни брокери, с които много хора са работили и им вярват. Този брокер е неизвестен и аз се съмнявам дали въобще в България някой някога го е пробвал. Така че ако ще го рекламираш - давай направо, а не така с някаква измислена история. Дай и линк, за да прочетем какво пише на сайта.
-
- 110 получени
80 дадени
Много ми е любопитно как някой се регистрира във форума и още с първия си постинг започва прикрито да рекламира поредният неизвестен брокер.
Здравей. Не рекламирам нищо. От конкретният брокер ми се обадиха и ми предложиха да си отворя сметка при тях. Преди да го направя, както всеки поне малко умен човек би направил, потърсих информация за тях в интернет. Не открих (почти) нищо полезно, само някакви кратки ревюта с копирана от сайта информация. Затова реших да попитам хора, които са "на ти" с бранша и евентуално работят или са работили с този брокер.
Сайтът им е: nessfx.com/bg/
Собственост са на: fxnet.com/eu/en/
Лицензът им: cysec.gov.cy/en-GB/entities/investment-firms/cypriot/37671/
Единственото полезно, което открих, но не разбирам и дума на гръцки:55brokers.com/cysec-reached-settlement-with-fxnet/
Fxnet притежават и още един брокер - Rynki, ако е познат на някого: rynki.com/en/
-
- 110 получени
80 дадени
Аз винаги подхождам подозрително, когато от някой неизвестен брокер ми звъннат и започнат да ме навиват да им дам пари. Писнало ми е от такива. Обикновено дори и не ги изслушвам и им затварям телефона.
Това е някаква агресивна телефонна кампания, каквато прилагат всички брокери-мошеници. КФН досега е открила и забранила поне 100 такива брокера, опитващи се да оперират в България. Самият факт, че ти знаят телефона, вече е съмнителен. Няма как да са се сдобили с твоя телефон, освен ако не са купили списък с телефони на бизнесмени и заможни хора от някоя друга мошеническа фирма.
Не казвам, че твоят случай е точно такъв, но аз лично бих стоял далече от брокер, прилагащ такива методи.
Ще го имам предвид. Как може да видя нещо като списък на тези забранени брокери (на сайта на КФН не ги открих)?
-
- 110 получени
80 дадени
https://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/p ... ebitelite/
В сисъка с предупреждения към потребителите има 182 фирми.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Това действително е единият вариант и най-добре въобще да не се влиза в разговор, защото колкото и категорично да им отказваш, ако не затвориш веднага телефона, само ги окуражаваш.
Другият начин да се сдобиват с телефоните на лековерни хора е през сайтове, който изискват регистрация и обещават нереалистично висока доходност чрез таен метод, който ще ви бъде разкрит след регистрация с мейл, телефон и т.н. Създателите на сайта получават по $500-$1000 за всеки зарибен, който вкара пари.
Здравейте, колеги! Може ли да ми помогнете в избора на брокер? Търгувам конкретно с дългосрочна позиция от един до шест месеца, с 4-5 лота. Бихте ли ме посъветвали кой брокер е подходящ за такъв тип търговия? Изискванията са да няма ограничения в периода (например Делтасток на 60 дни затварят позицията на петрола), или пък поради друга причина да не ми затварят позицията. Да изплащат 100K и отгоре без проблем. Би било добре да е сигурно, че парите отиват на борсата, а не остават при брокера, за да няма проблеми после. Изисквания за спред, ливъридж и такси (в рамките на нормалното) нямам. Имам вариант за добър японски брокер, понеже жена ми е японка, но първо искам да се посъветвам с вас. Благодаря предварително на всеки, който изкаже мнение.
-
Здравейте!
Ще съм благодарен ако някой сподели мнение за Адмирал Маркетс за този вид сметка, който предлагат - Invest.MT5 - акции и етф. (най вече освен транзакционните такси какво друго да очаквам - попечителски такси за държане на акции, етф, такси за неактивност на акаунта и др. - ще ги питам преди да откривам акаунт естествено, но все пак ;D)
Не предлагат много инструменти, но съм си набелязал няколко етф-а, за които смятам да заделя средна сума за дълъг период от 5+ год.
И също така някой, ако има идея като инвестиционнен посредник в КФН -
https://www.fsc.bg/bg/pazari/kapitalov- ... srednitsi/ -
Обявен е не като регистриран в РБ, а като клон на инв посредник от друга страна членка на ЕС и то UK, ще имам ли право на защита от Фонд за гарантиране на инвеститорите, ако се наложи - http://sfund-bg.com/
Ще съм благодарен ако някой сподели мнение за Адмирал Маркетс за този вид сметка, който предлагат - Invest.MT5 - акции и етф. (най вече освен транзакционните такси какво друго да очаквам - попечителски такси за държане на акции, етф, такси за неактивност на акаунта и др. - ще ги питам преди да откривам акаунт естествено, но все пак ;D)
Не предлагат много инструменти, но съм си набелязал няколко етф-а, за които смятам да заделя средна сума за дълъг период от 5+ год.
Обявен е не като регистриран в РБ, а като клон на инв посредник от друга страна членка на ЕС и то UK, ще имам ли право на защита от Фонд за гарантиране на инвеститорите, ако се наложи - http://sfund-bg.com/
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Адмирал имат лицензи във Великобритания и Кипър, може и някъде другаде да имат регистрирано дружество, не съм ги разглеждал скоро. Имаш право на защита от компенсационни фонд в съответната държава - UK, Кипър и т.н.chessmaster wrote: ↑30 Mar 2020, 20:50Здравейте!
-
- 46 получени
10 дадени - Contact:
Кажете някой читав брокер в който може да се стане професионален трейдър и останалите да ти копират сделките срещу процент от печалбата.
-
- 1 получени
2 дадени
Да разбирам, че вече си станал Профи в трейдинга и искаш някой да ти копира сделките - нали така?
Къде си постнал твоят печеливш акаунт? На кой провайдър си?
Някакви "достижения" няма ли да покажеш, че да имаме интерес да ТИ копираме сделките?
- good mood
- 16 получени
58 дадени
Здравейте!
Дайте предложение за стабилен форекс брокер.
Изискванията са ми да има форекс двойки, злато и няколко индекса.
Важно е съшо така да плаща редовно тегленията и без големи такси.
Лостов ефект поне едно към 500, а може и повече, защото държа малко
пари в сметката си - най-много до 1000 долара.
Сега съм към Робомаркетс или Робофорекс бяха? Само че прекаляват със
слипиджа на моменти и с удоволствие бих ги сменил.
Дайте предложение за стабилен форекс брокер.
Изискванията са ми да има форекс двойки, злато и няколко индекса.
Важно е съшо така да плаща редовно тегленията и без големи такси.
Лостов ефект поне едно към 500, а може и повече, защото държа малко
пари в сметката си - най-много до 1000 долара.
Сега съм към Робомаркетс или Робофорекс бяха? Само че прекаляват със
слипиджа на моменти и с удоволствие бих ги сменил.
-
- 46 получени
10 дадени - Contact:
Flynn, идеята на копитрейдинга е да докажеш, че имаш печеливша/и стратегии, после инвеститорите сами си избират, дали да те следват, как и с колко. Идеята ми е да рискувам чужд капитал, не че си нямам доверие, нямам доверие на брокитата. Провайдърите дават, доста подробни метрики за сделките ти, така че да може човек да прецени. Принципно мога да ти покажа резултати, от които ще ти изхвръкнат очите /не като абсолютна стойност, но като процент/, ако брокерите бяха тръстед поне колкото банките, бих могъл да се издържам от трейдинг, но за момента не бих заредил в сметката си повече от 1000 лв.
-
- 1 получени
2 дадени
При копитрейдинга АЗ си инвестирам в СОБСТВЕНАТА си сметка колкото съм си преценил. Търгувам си. В сайта на брокера поглеждам към възможностите за копиране и евентуално избирам нечий акаунт. Преглеждам неговата история - какво и как търгува, печалба-загуба, процент за копирането и т.н. Ако ми хареса, пускам заявка за копиране към собственика на избрания акаунт, който може да одобри или да не одобри моята заявка. При положителен отговр - автоматично моя акаунт започва да копира неговия с първата сделка, направена от него след регистрацията, според параметри, зададени от МЕН.bvg wrote: ↑16 Aug 2020, 03:27
Flynn, идеята на копитрейдинга е да докажеш, че имаш печеливша/и стратегии, после инвеститорите сами си избират, дали да те следват, как и с колко. Идеята ми е да рискувам чужд капитал, не че си нямам доверие, нямам доверие на брокитата. Провайдърите дават, доста подробни метрики за сделките ти, така че да може човек да прецени. Принципно мога да ти покажа резултати, от които ще ти изхвръкнат очите /не като абсолютна стойност, но като процент/, ако брокерите бяха тръстед поне колкото банките, бих могъл да се издържам от трейдинг, но за момента не бих заредил в сметката си повече от 1000 лв.
По-скоро бих заложил на варианта: "погледнете как търгувам и какви резултати имам и ако решите - копирайте ми сделките". Ако ти предоставя сметка, която можеш да копираш, ще се регистрираш ли веднага или ще искаш да погледнеш някаква история на сметката, за да прецениш струва ли си или не?
Да рискуваш чужд капитал вече не е копиране на сделки, а ПАММ (PAMM - percentage allocation money management). Хората като видят, че печелиш могат да ИНВЕСТИРАТ в ТВОЯТЯ РАММ сметка. Те тук, по някакъв начин трябва да убедиш инвеститорите, че си способен да търгуваш на печалба (на загуба всеки може ). Т.е. имаш сметка, която е регистрирана като РАММ и тя излиза в листа с други РАММ сметки при брокера. От нулата да събереш чужд капитал и да търгуваш с него е малко ... трудно.
Има много и форуми, в които можеш да "рекламираш", и много брокери, които поддържат РАММ сметки.
-
- 46 получени
10 дадени - Contact:
Тези неща ги знаят и децата в детската градина вече. Но на основния въпрос не отговори.Flynn wrote: ↑12 Sep 2020, 15:35При копитрейдинга АЗ си инвестирам в СОБСТВЕНАТА си сметка колкото съм си преценил. Търгувам си. В сайта на брокера поглеждам към възможностите за копиране и евентуално избирам нечий акаунт. Преглеждам неговата история - какво и как търгува, печалба-загуба, процент за копирането и т.н. Ако ми хареса, пускам заявка за копиране към собственика на избрания акаунт, който може да одобри или да не одобри моята заявка. При положителен отговр - автоматично моя акаунт започва да копира неговия с първата сделка, направена от него след регистрацията, според параметри, зададени от МЕН.bvg wrote: ↑16 Aug 2020, 03:27
По-скоро бих заложил на варианта: "погледнете как търгувам и какви резултати имам и ако решите - копирайте ми сделките". Ако ти предоставя сметка, която можеш да копираш, ще се регистрираш ли веднага или ще искаш да погледнеш някаква история на сметката, за да прецениш струва ли си или не?
Да рискуваш чужд капитал вече не е копиране на сделки, а ПАММ (PAMM - percentage allocation money management). Хората като видят, че печелиш могат да ИНВЕСТИРАТ в ТВОЯТЯ РАММ сметка. Те тук, по някакъв начин трябва да убедиш инвеститорите, че си способен да търгуваш на печалба (на загуба всеки може ). Т.е. имаш сметка, която е регистрирана като РАММ и тя излиза в листа с други РАММ сметки при брокера. От нулата да събереш чужд капитал и да търгуваш с него е малко ... трудно.
Има много и форуми, в които можеш да "рекламираш", и много брокери, които поддържат РАММ сметки.