Избор на forex брокер
- goshko147
- 6 получени
Избор на forex брокер
Здравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Благодаря!
Всеки мой лев ми е наемен работник , който работи 24 часа на денонощие и няма да му позволя да се измъкне.
Re: избор на брокер
От много време имаш демо сметка и си неориентиран към брокерите? И какво по-точно правиш с тази сметка?
Щом искаш статистика, аз първоначално имах сметка в Trader.bg, защото платформата ми беше най-разбираема. След това ми допадна платформата на Benchmark, има хубави графики. Те също така поддържат и MetaTrader 4 платформата. Сега имам две сметки при тях - едната за Benchmark Trader, другата за Benchmark MetaTrader 4. Интересното е, че могат да се прехвърлят средства от едната в другата през клиентската им част.
Аз бих препоръчал отварянето на реална сметка по възможност в долари, или в лева... ако има възможност. Така евентуалната загуба примерно на 1000 пари ще е по-малка. Еврото е по-скъпо.
Честно казано досега не съм теглил печалби. Мисля че най-добрия вариант е да се теглят пари (ако се стигне до там) директно от офиса на брокера. Трябва да попиташ за такси, ама не би и трябвало да те интересува. Ако те бива в търговията ще ги избиеш, ако не - няма да стигнеш до тях.
Сметката се открива лесно. Отиваш там, казваш им каква сметка искаш, прави се договор и даваш парите. Буквално за няколко минути става.
Ако се чудиш с какви пари да започнеш ще ти кажа, че с каквито и да започнеш, започнеш ли да ги губиш ще ти е еднакво кофти. Затова моето предложение е да започнеш с някоя по-дребна, до средна сума по твоите стандарти.
Щом искаш статистика, аз първоначално имах сметка в Trader.bg, защото платформата ми беше най-разбираема. След това ми допадна платформата на Benchmark, има хубави графики. Те също така поддържат и MetaTrader 4 платформата. Сега имам две сметки при тях - едната за Benchmark Trader, другата за Benchmark MetaTrader 4. Интересното е, че могат да се прехвърлят средства от едната в другата през клиентската им част.
Аз бих препоръчал отварянето на реална сметка по възможност в долари, или в лева... ако има възможност. Така евентуалната загуба примерно на 1000 пари ще е по-малка. Еврото е по-скъпо.
Честно казано досега не съм теглил печалби. Мисля че най-добрия вариант е да се теглят пари (ако се стигне до там) директно от офиса на брокера. Трябва да попиташ за такси, ама не би и трябвало да те интересува. Ако те бива в търговията ще ги избиеш, ако не - няма да стигнеш до тях.
Сметката се открива лесно. Отиваш там, казваш им каква сметка искаш, прави се договор и даваш парите. Буквално за няколко минути става.
Ако се чудиш с какви пари да започнеш ще ти кажа, че с каквито и да започнеш, започнеш ли да ги губиш ще ти е еднакво кофти. Затова моето предложение е да започнеш с някоя по-дребна, до средна сума по твоите стандарти.
- goshko147
- 6 получени
Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
Всеки мой лев ми е наемен работник , който работи 24 часа на денонощие и няма да му позволя да се измъкне.
- NYSERookie
- 1 получени
goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
ей ся веднага
как го искаш отчета ? в табличен вид или като свободно съчинение.
трябва ли да ти описвам всичките си 100-ина хиляди сделки?
- goshko147
- 6 получени
Правете се всички. Ще кажеш ,че ще ви взема хляба. Все едно от мене зависи колко ще спечелите. Купувайте лукувици на лалета по 1000 долара , щото докато не е станала 1 000 000 долара.
- NYSERookie
- 1 получени
goshko147 wrote:Правете се всички. Ще кажеш ,че ще ви взема хляба. Все едно от мене зависи колко ще спечелите. Купувайте лукувици на лалета по 1000 долара , щото докато не е станала 1 000 000 долара.
тва малките келеши сте си е... мамата , мързи ви и в червата.
има сто теми във форума.прочети, опитай се да разбереш и ако нещо не е ясно , задай конкретен въпрос.
ма не . всичко требе да ти е смляно и поднесено на тепсия
ми напъни се малко бе ! кво очакваш? все някой друг да ти върши работата ли ?
- goshko147
- 6 получени
Ако си помагаме всички и обменяме опит без да се крием колко печелим или губим ще си подобрим финансовото състояние. Тука всеки гледа в канчето на другия , за да завижда. Имах демо в традер.бг , но не ми харесваха условията. От скоро си направих демо при адмирал маркетс ас. Има ли някой с реална сметка при тях. И все пак нищо няма да ви стане да споделите кой къде има реална сметка и какви са отзивите Ви за брокера.
- bokogega
- 2 получени
Гошка,имам сметка в Оанда,пирфектни са ,дано това ти помогне в тургувиятаgoshko147 wrote:Ако си помагаме всички и обменяме опит без да се крием колко печелим или губим ще си подобрим финансовото състояние. Тука всеки гледа в канчето на другия , за да завижда. Имах демо в традер.бг , но не ми харесваха условията. От скоро си направих демо при адмирал маркетс ас. Има ли някой с реална сметка при тях. И все пак нищо няма да ви стане да споделите кой къде има реална сметка и какви са отзивите Ви за брокера.
"Една от привилегиите на богатия е,че може да си позволи да бъде глупав по дълго време,отколкото бедния"
- goshko147
- 6 получени
bokogega wrote:Гошка,имам сметка в Оанда,пирфектни са ,дано това ти помогне в тургувиятаgoshko147 wrote:Ако си помагаме всички и обменяме опит без да се крием колко печелим или губим ще си подобрим финансовото състояние. Тука всеки гледа в канчето на другия , за да завижда. Имах демо в традер.бг , но не ми харесваха условията. От скоро си направих демо при адмирал маркетс ас. Има ли някой с реална сметка при тях. И все пак нищо няма да ви стане да споделите кой къде има реална сметка и какви са отзивите Ви за брокера.
Защо така злорадствате и няма приемственост у Вас.goshko147 wrote:Здравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Гошко е прав. Няма нищо ненормално в това в един форум в който се говори за Форекс да се попита и да се отговори на този въпрос. Или поне не би трябвало да има.goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
Гошко гледай сега приятелю! Първо това какъв брокер ще хванеш зависи от това какъв стил на работа имаш. Ако скалпирваш това значи, че имаш нужда от брокер с тесни спредове, ниски първоначални вноски, липса на ограничение за броя на поръчките и др. Ако пък правиш по една поръчка на ден и наблягаш на технически анализи и т.п. то брокера не е от кой знае какво значение стига накрая като вземе да се теглиш спечелените стотинки да не ти друснат техния си пернаментен данък и да ти вземат половината кинти. Не се изненадваи, но в БГ брокерите не мислят за своите клиенти така, че ако в последствие откриеш нещо което не ти допада не се оплаквай на арменския поп или на папата и свитата му.
-
- 7 дадени
Гошка, един въпрос и към теб:goshko147 wrote:Тук има ли някой , който да прави истински пари от форекс?! Нека да пише.
от това колко отговори получи на твоето питане какъв извод си направи?
+1NYSERookie wrote: тва малките келеши сте си е... мамата , мързи ви и в червата.
има сто теми във форума.прочети, опитай се да разбереш и ако нещо не е ясно , задай конкретен въпрос.
аз ще заема страната на NYSERookie - Преди да пуснеш темата, колко поста от форума прочете? А от другите форуми?
- goshko147
- 6 получени
Ами нали затова си зададох въпросите на опит имащите , всеки да сподели своя опит..TAZZ wrote:Гошко гледай сега приятелю! Първо това какъв брокер ще хванеш зависи от това какъв стил на работа имаш. Ако скалпирваш това значи, че имаш нужда от брокер с тесни спредове, ниски първоначални вноски, липса на ограничение за броя на поръчките и др. Ако пък правиш по една поръчка на ден и наблягаш на технически анализи и т.п. то брокера не е от кой знае какво значение стига накрая като вземе да се теглиш спечелените стотинки да не ти друснат техния си пернаментен данък и да ти вземат половината кинти. Не се изненадваи, но в БГ брокерите не мислят за своите клиенти така, че ако в последствие откриеш нещо което не ти допада не се оплаквай на арменския поп или на папата и свитата му.
..обче виждам , че всички си давате пас. Аз примерно ако изкарам днес 200 лева ще Ви обясня как съм ги изкарал. Какво съм търгувал , кога съм купил/продал , колко и ЗАЩО! Дали съм добавил или закрил част от позициите си и ЗАЩО! И кога съм закрил позицийте си и ЗАЩО! Ама всеки си мълчи , че да му е гадно и на другарчето. Все едно Вие ако печелите ще печелите на мой гръб. Тука сме една шепа хора и можем всички да сме на печалба понеже има твърде много пари на световните пазари. Никой не описва истински как управлява парите си , само се пишат общи приказки за паричният мениджмънт. Повечето си правите вятър на устата и никой не казва нищо ВАЖНО!goshko147 wrote:Здравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.fx rookie wrote:+1NYSERookie wrote: тва малките келеши сте си е... мамата , мързи ви и в червата.
аз ще заема страната на NYSERookie - Преди да пуснеш темата, колко поста от форума прочете? А от другите форуми?
Моля да се върнем към темата. При желание всеки може да сподели своя опит. Предпочитам да не разпъваме повече локуми.
Благодаря!
-
- 30 получени
14 дадени
Нормално е така да ти реагират, защото за това е форум да остава написаното.Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.
Моля да се върнем към темата. При желание всеки може да сподели своя опит. Предпочитам да не разпъваме повече локуми.
Благодаря!
За това, че не виждаш конкретни неща ?!!!!!!!!!
В темата за прайс екшъна почти всекидневно се публикуват прайс екшън анализи. Годим се скъса да тъче и обяснява. Сорос преброи звездите на небосклона. Аз лично съм дал линкове към системи за алгоритмична търговия, които са разработвани и разработвани ... като може би съм изтрил буквите на една клавиатура. Желев е превел един цял учебник като е дал и важни коментари продиктувани от опита.
Аз пък влизам във форума и пиша в търсачката: форекс брокер
И и излиза следното.
Препоръчайте ми брокер
20 публикации - 11 автора - Последна публикация: 13 ноем. 2010
Искам да кажа да не се водиш за брокер по това дали предлага МТ4 или не. ... БГ Брокер без МТ4 - Trader.bg. Изпълняват поръчките за под 1 ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=719
Да изберем FOREX брокер
11 публикации - 6 автора - Последна публикация: 8 юли
Какво точно представлява брокера? Просто казано, брокер е индивид ... Когато избирате Форекс брокер, разберете от кои регулаторини агенции ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=19&t=152
Българският брокер с най-добри условия
10 публикации - 3 автора - Последна публикация: 21 мар 2010
Според вас кой от българските брокери предлага най-добри условия за ... Имало ли е случаи на некоректност от страна на някой брокер? ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=599
Въпрос за един форекс брокер - Marketiva
9 публикации - 4 автора - Последна публикация: 11 Окт 2010
Marketiva са симпатичен форекс брокер със симпатична платформа. Предполагам знаете, че дават $5 бонус преди депозит. ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=586
Брокер, който да затваря всичко при дадена печалба/загуба
4 публикации - 3 автора - Последна публикация: 28 февр.
Искам попитам дали някой знае за брокер който има опция в платформата си следното нещо . При отварянето на няколко позции ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=881
избор на брокер
2 публикации - 2 автора - Последна публикация: отпреди 2 дни
Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=997
Препоръчайте ми брокер
20 публикации - 11 автора - Последна публикация: 11 ян.
Искам да изкажа мнението си за един нов брокер -Сандърс-Финанс. От скоро имам сметка при тях и за сега всичко е наред. ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=719&start=20
БГ Брокер подходящ за робот
20 публикации - 3 автора - Последна публикация: 18 апр 2010
Здравейте, ще ми предложите ли БГ брокер, който е подходящ за FAP Turbo робота. Благодаря предварително. HoT_PlaY: Мнения: 24: Регистриран ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=608
Препоръчайте ми брокер
20 публикации - 12 автора - Последна публикация: 7 мар
От всичко до тук разбрах, че избора на брокер е труден, колкото и самата ... Ти искаш да се подготвиш и да скочиш на "най-добрия брокер", ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=719&start=80
Търговия без посредник (брокер)
20 публикации - 6 автора - Последна публикация: 1 мар 2010
Идеята в случея е да елеминирам посредника (брокер) и да изляза на пазара ... Винаги ще се наложи да минеш през брокер. Може да е retail, ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=17&t=598
На другата страница
ОФШОРНИ срещу РЕГУЛИРАНИ FOREX БРОКЕРИ
5 публикации - 2 автора - Последна публикация: 26 юни 2009
Много хора твърдя, че регулацията е много важен критерии при избор на брокер. Не мисля така. Разликите между офшорните и регулираните forex ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=186
Какво търсите в един forex брокер?
2 публикации - 2 автора - Последна публикация: 5 Дек 2010
Soros в тази тема ме попита как бих класирал forex брокерите, ... Условията на търговия при различните брокер са в голяма степен изравнени, ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=803
Търговия без посредник (брокер)
8 публикации - 5 автора - Последна публикация: 3 мар 2010
че само банките търгуват без брокери, защото търгуват между себе си ! А той ако иска да търгува без брокер, ще трябва да си намери ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=17&t=598&start=20
ECN BROKER vs RETAIL FOREX BROKER - кой да изберем?
12 публикации - 6 автора - Последна публикация: 31 Окт 2010
Всички forex брокери в България са retail forex брокери - ECN Forex Broker няма. Родния език е удобство, което първоначално не е за ...
forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=169
Last edited by John Last on 19 Jul 2011, 22:46, edited 2 times in total.
Вездесъщият Джон Ласт от Отбора на гадателите (алхимик)
- bokogega
- 2 получени
Гошка виж ся много си бързо обиден ,и защо реши,че това което търсиш,ще го намериш точно тук,що не дадеш малко парички на някое курсче,те там дават готови стратегии за успех.Тъкмо ще попиваш от опита на големите РИБИ и ще се учиш от тях,ако искаш ще ти препоръчам и ментор,той е от 10 години на пазара и знае много,но печели от такива като тебе .И защо си мислиш,че с твойте трогателни думи,на някой му пука,че ти искаш да станеш милионерче за кратко време .Не се обиждай просто се замисли какво искаш от колегите"ПЕЧЕЛИВША СТРАТЕГИЯ", ,такава просто няма,щото правилата се менят,и пазара не е постоянна величина Айде много се разписах,успех на темичкатаgoshko147 wrote: Изчел съм много теми , но няма нищо конкретно. И затова си направих тази тема. Търся опита. Една голяма риба е станала голяма защото се е учила от опита на другите риби покрай нея. Защото няма как да знае , че червейчето е нанизано на кукичка ако не го види това отстрани. Иначе нямаше да има възможноста да стане голяма риба.
Благодаря!
"Една от привилегиите на богатия е,че може да си позволи да бъде глупав по дълго време,отколкото бедния"
Подкрепям казаното, пазара непрекъснато се мени и иска постоянна работа да си в хармония с него, а това значи да не си с масата, която губи.
Пазара не е благотворителна организация.
Пазара не е благотворителна организация.
Вездесъщият Джон Ласт от Отбора на гадателите (алхимик)
-
- 5 получени
3 дадени
goshko147 ,
Отговора на TAZZ е най точен.
Прочети го и го разбери и сам ще намериш това,което търсиш.
Успех в търговията.
Успех в търговията.
Търгувайте това, което виждате на графиките
- bokogega
- 2 получени
Отговора е точен,но Гошката това казва,че все още няма стил,а търси готов Ще стигне и до отговора на TAZZ,има времеМарио Димитров wrote:goshko147 ,
Успех в търговията.