Съдят FXCM за измами

Имате въпроси за български и чужди forex брокери? Смятате, че брокерът ви е бил некоректен спрямо вас? Питайте!
Post Reply
scanman

Съдят FXCM за измами

Post by scanman » 05 Mar 2011, 19:49

http://dawnwires.com/investment-news/fx ... ver-theft/

И това е моят брокер. Преz 2007 година си отворих мини акаунт седни 200-300 долара, не помня вече, при тях и започнах здраво скалпиране.
Тогава какви съм ги вършил не знам но в живите архиви гледам някви дейли Total 187 microlots 146.2 pips +$80.05
Та тогава взех да изкарвам някакви пари на този акаунт и по едно време ми се разшири спреда, започнах да не мога да си слагам лимитите близо до цената и започна да ми се забавя изпълнението на ордерите.
Като се обърнах към съпорта им те ми обясниха, че не им харесвали сделки в рамките на една минута, макар, че повечето ми сделки бяха в рамките на няколко минути за 5-10 пипса.
Сега след толкова години ми пратиха мейл, че съм неактивен и ще ми анулират акаунта и аз сложих там пак някой лев. Засега не съм имал проблеми, с изключение на това, че бях достатъчно тъп да пусна един от техните безплатни EA който ми омете акаунтчето за супер кратко време. И понеже не печеля, а само губя всичко ми работи перфектно с изключение на спеда, който е 2,8 но това е сигурно защото не изкарвам кинти. Ако бях изкарал, може би щяха да обърнат и другата страна, от която не желая да ги опозная, но вече съм ги опознал :grin: Нали вълка козината си мени но нрава...

Zhelev
162 получени
254 дадени

Re: Съдят FXCM за измами

Post by Zhelev » 07 Mar 2011, 09:19

Сега твърдят, че изнасят всяка една сделка към техните доствчици на ликвидност. От тези 2.8 пипса спред 2 са за FXCM по техните думи.

scanman

Post by scanman » 07 Mar 2011, 10:30

S.Zhelev wrote:Сега твърдят, че изнасят всяка една сделка към техните доствчици на ликвидност. От тези 2.8 пипса спред 2 са за FXCM по техните думи.
Наистина така твърдят и даже са направили някакви смешни филмчета в ютуб да покажат те какви са честни, а другите как ограбват хоратаъ през дилинг деск. Това за което говоря ми се случи 2007 година. Сега може да са си променили тактиката, не знам. Но щом ги съдят значи може и да има защо. Но и демото на алпари ме отчая напълно, какъв е този TP на +20 пипса и какви са тия забавяния, смяна на котировките и т.н.

Zhelev
162 получени
254 дадени

Post by Zhelev » 23 Aug 2017, 13:52

Е това е интересно: https://www.bloomberg.com/news/articles ... an-teacher

Българи са направили половин милион долара от търговия на новини, но FXCM отказват да платят, твърдейки, че са приложили "abusive trading strategies" и печелят делото.

goushter

Post by goushter » 11 Apr 2021, 00:59

Здравей, можеш ли да публикуваш някъде цялата статия ако имаш абонамент?Благодаря
EDIT успях да си я открадна от Блумбърг без абонамент :grin: Но не успях да разбера мотивите на съда - техниката на търгуване ли е причината или, че е търгувала от името на мъжа си?
S.Zhelev wrote:
23 Aug 2017, 13:52
Е това е интересно: https://www.bloomberg.com/news/articles ... an-teacher

Българи са направили половин милион долара от търговия на новини, но FXCM отказват да платят, твърдейки, че са приложили "abusive trading strategies" и печелят делото.

Post Reply

Return to “ФОРЕКС БРОКЕРИ :: FOREX BROKERS”