И това е моят брокер. Преz 2007 година си отворих мини акаунт седни 200-300 долара, не помня вече, при тях и започнах здраво скалпиране.
Тогава какви съм ги вършил не знам но в живите архиви гледам някви дейли Total 187 microlots 146.2 pips +$80.05
Та тогава взех да изкарвам някакви пари на този акаунт и по едно време ми се разшири спреда, започнах да не мога да си слагам лимитите близо до цената и започна да ми се забавя изпълнението на ордерите.
Като се обърнах към съпорта им те ми обясниха, че не им харесвали сделки в рамките на една минута, макар, че повечето ми сделки бяха в рамките на няколко минути за 5-10 пипса.
Сега след толкова години ми пратиха мейл, че съм неактивен и ще ми анулират акаунта и аз сложих там пак някой лев. Засега не съм имал проблеми, с изключение на това, че бях достатъчно тъп да пусна един от техните безплатни EA който ми омете акаунтчето за супер кратко време. И понеже не печеля, а само губя всичко ми работи перфектно с изключение на спеда, който е 2,8 но това е сигурно защото не изкарвам кинти. Ако бях изкарал, може би щяха да обърнат и другата страна, от която не желая да ги опозная, но вече съм ги опознал