Trading212 / Trader.bg - мнения и отзиви
Re: Trader.bg
Здравейте,
От месец насам търгувах с usd zero spread на trader.bg/212, тъкмо понеделник ми преведоха част от печалбите.за което всичко беше много точно!).и отварям да разцъкам още малко и бууум греда!! zero speada преустановен!!!
Знаете ли дали ще го вънат отново,или ако можете да препоръчате,и въобще има ли брокер който предлага подобна опция,fixed zero spread + без комисионни на каквото и да е..forex,stocks..?
Или това си беше прецедент в Европа.. Знам че в щатите имат robinhood.
Благодарим предварително :)
От месец насам търгувах с usd zero spread на trader.bg/212, тъкмо понеделник ми преведоха част от печалбите.за което всичко беше много точно!).и отварям да разцъкам още малко и бууум греда!! zero speada преустановен!!!
Знаете ли дали ще го вънат отново,или ако можете да препоръчате,и въобще има ли брокер който предлага подобна опция,fixed zero spread + без комисионни на каквото и да е..forex,stocks..?
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
-
- 2 получени
1 дадени
Изгърбили сте ги Trader.bg, те не винаги са толкова ларж, когато става дума за плащане на печалби - много хора, които купуваха крипто през тях, пиха една студена вода.
Видели са, че от zero spread-a полза имат само трейдъртеа, а на тях им носи само загуби и са го спрели. Това е.
Видели са, че от zero spread-a полза имат само трейдъртеа, а на тях им носи само загуби и са го спрели. Това е.
Изгърбили сте ги Trader.bg, те не винаги са толкова ларж, когато става дума за плащане на печалби - много хора, които купуваха крипто през тях, пиха една студена вода.
-И на мен до последно разплащането ми беше претиснението, но на 3 тия работен ден,този вторник всъщност то беше направено, и малко след това отварям трейдара и гледам zero spreda изключен..помислих че са ме изключили някак,но тука видях подобни коментари... Просто странно съвпадение, явно при мен.
И така де, вчера цяла нощ съм сканирвал бай google, и такова животно като 0 спред и 0 комисионна невидях никаде!
То ми е ясно че на брокерите не им е оферта,но защо трейдара зарибиха така не разбрах.
Те ли са единствените с тякава промоция?
Ако някой знае друг брокер с такива оферти да сподели Моля.
Пращам каса бира на адрес:)
-И на мен до последно разплащането ми беше претиснението, но на 3 тия работен ден,този вторник всъщност то беше направено, и малко след това отварям трейдара и гледам zero spreda изключен..помислих че са ме изключили някак,но тука видях подобни коментари... Просто странно съвпадение, явно при мен.
И така де, вчера цяла нощ съм сканирвал бай google, и такова животно като 0 спред и 0 комисионна невидях никаде!
То ми е ясно че на брокерите не им е оферта,но защо трейдара зарибиха така не разбрах.
Те ли са единствените с тякава промоция?
Ако някой знае друг брокер с такива оферти да сподели Моля.
Пращам каса бира на адрес:)
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Аз не знам друг нормален брокер, който да предлага форекс търговия без спред и без комисионни. Честно казано, учуден съм че Trader.bg повече от 6 месеца предлагаха тази услуга, но явно в крайна сметка здравия разум е надделял над предполагаемия маркетингов ефект.easy wrote: ↑12 Apr 2018, 14:53zero speada преустановен!!!
Все още предлагат търговия с акции без комисионна на английския си сайт, но мисля, че тя беше само за граждани на Обединеното Кралство.
Ти май не си разбрал въпроса. Дори да нямат такси, имат спредове, както всички брокери.
-
- 4 получени
Re: Trader.bg - мнения и отзиви
От миналата седмица, се опитвам да разбера от Trader.bg къде в договорът им е записано, че скалпирането в тяхната платформа е забранено. Самите те ме информираха за това при разговор по телефонът. Чета договорът им и не откривам такова нещо https://www.trader.bg/documents/bg/Client_Agreement.pdf мотаят ме под предлог, че правният им отдел ще ми прати мейал, но вече няколко дни нищо. А аз искам просто да знам в кой член от договорът има такава клауза няма, някаква сложна правна процедура. Ако някой е запознат и може да даде информация ще съм благодарен, а и ще е полезно и за другите членове на форумът.
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
4.9. г)
Ако скалпа ти е печеливш и не им допада съвсем легално ще ти отменят всички сделки.
Ако скалпа ти е печеливш и не им допада съвсем легално ще ти отменят всички сделки.
трейдър.бг са абсолютни измамници. ако направиш голяма печалба директно ти изтриват сделките без обяснение. изплащат само малки суми колкото да подлъжат трейдърите. в момента в който видят някоя по голяма печалба премахват всичко, дори съобщенията за сделките. теглете си парите от тях. казвам това от личен опит не защото съм го чул от някъде. трябва да се съдят за всичко. не могат да имат само печалби
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Казваш, че имаш личен опит. Какво по-точно се случи?dinozaver wrote: ↑25 Apr 2018, 18:27трейдър.бг са абсолютни измамници. ако направиш голяма печалба директно ти изтриват сделките без обяснение. изплащат само малки суми колкото да подлъжат трейдърите. в момента в който видят някоя по голяма печалба премахват всичко, дори съобщенията за сделките. теглете си парите от тях. казвам това от личен опит не защото съм го чул от някъде. трябва да се съдят за всичко. не могат да имат само печалби
Виж по долу какжо става ако спечелиш по голяма сума. Мисля че няма нужда от обяснение. Всичко беше изтрито и акаунта върнат 5 часа назад. По долу е емаила от трейдер.бг
Пиша Ви във връзка със сделките по вашия акаунт XXXXXX с инструмент XXXXX след 18:30 българско време. Бихме искали да Ви уведомим, че сделките, които вие сте сключили са на цени несъответстващи с пазарните. Тъй като от Trading212 искаме нашите клиенти да получават реални условия за търговия, съответните сделки ще бъдат сторнирани.
С уважение,
Екипът на Trading212
Пиша Ви във връзка със сделките по вашия акаунт XXXXXX с инструмент XXXXX след 18:30 българско време. Бихме искали да Ви уведомим, че сделките, които вие сте сключили са на цени несъответстващи с пазарните. Тъй като от Trading212 искаме нашите клиенти да получават реални условия за търговия, съответните сделки ще бъдат сторнирани.
С уважение,
Екипът на Trading212
ако сделките са на плюс се сторнират или на чист български се изтриват на минус няма проблеми. Как по точно можеш да сключиш сделки през тяхната платформа на нереални цени не им се обяснява
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Могат да ти сторнират сделки до два дни след сключването им. Ако си ги пипнал в някой инструмент с бъг в котировките и си купил/продал на непазарни цени нормално е да си искат парите обратно. Дали обаче котировките са били наистина грешни според тях следва да се установи чрез сравнение с трима от брокерите: Saxo Bank; CMC; FXCM; FOREX.COM; GFT; LMAX и Swissquote.
-
- 2 получени
1 дадени
Абсолютно вярно. Това с "нереалните цени" в крайна сметка е отговорност на брокера, да не си ги измисляме ние. Каквито цени дадат, на такива търгуваме.
Иначе какво става? Могат да пуснат нарочно едни цени, които се разминават малко с пазара и после решават кои сделки да отменят. Познахте, само печелившите. За губещите "нереални цени" няма.
- Малкия Кондор
- 129 получени
7 дадени
Tрейдър.бг ...........въобще ли никой не чете .............
Някаква защита с 3-4 реда ще има ли .............или това което пишат горните е верно...........?
Някаква защита с 3-4 реда ще има ли .............или това което пишат горните е верно...........?
- vgp
- 2 получени
7 дадени
И на мен ми е много интересно да видя някаква "защита" от Trader.bg, защото започнаха да вървят едни много неприятни изцепки по техен адрес, абсолютно извън форумните пространства. Прав е колегата по-горе, че те умишлено могат да пускат "нереална цена", за да имат оправдание при голям профит и да режат всяка сделка най-безцеремонно. Това, че пускат цени, несъответстващи на пазара НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ, а на брокера!
Това със скалпирането не е ли малко субективно? Брокерът би трябвало да има дефиниция на въпросната стратегия до колко пипса и в какъв времеви интервал. Начинаещ съм, но за мен това е вратичка, която си оставят и при неизгодна за тях сделка, лесно си правят оглушки да отменят сделки.
А това със сторнирането също ми направи кофти впечатление. Наистина няма гаранция, че не предоставят грешните котировки умишлено.
Има ли изобщо някой, на когото му е отменена поръчка на загуба.
Не знам правният им отдел колко е добър, но все трябва да знае, че при доказуемост на тенденцията, някой с повече пари по сметките може да ги съди.
Аз така разсъждавам поне. Знам, че срещу система трудно се върви, но ако имам 10 бона по сметката и ми правят номерца, ще се замисля.
А това със сторнирането също ми направи кофти впечатление. Наистина няма гаранция, че не предоставят грешните котировки умишлено.
Има ли изобщо някой, на когото му е отменена поръчка на загуба.
Не знам правният им отдел колко е добър, но все трябва да знае, че при доказуемост на тенденцията, някой с повече пари по сметките може да ги съди.
Аз така разсъждавам поне. Знам, че срещу система трудно се върви, но ако имам 10 бона по сметката и ми правят номерца, ще се замисля.
А защо си мислиш. че те въобще имат правен отдел ?
Това е сайт с персонал който можеш да преброиш на пръстите си :) ... единствената цел е измама ... имат софтуерни специалисти и cool център.
Ако имаха поне малко достойнство щяха да отговарят на въпросите във форума.
Е, до няколко стотин лева парите се получават за 2 дни ... така, че играйте на дребно и си теглете парите !
А за повече пари ... аз лично вече не бих рискувал, но всеки сам си решава.
На мен са ми откраднати няколко хиляди лева, чрез измама , но вината си е основно моя :)
Това е сайт с персонал който можеш да преброиш на пръстите си :) ... единствената цел е измама ... имат софтуерни специалисти и cool център.
Ако имаха поне малко достойнство щяха да отговарят на въпросите във форума.
Е, до няколко стотин лева парите се получават за 2 дни ... така, че играйте на дребно и си теглете парите !
А за повече пари ... аз лично вече не бих рискувал, но всеки сам си решава.
На мен са ми откраднати няколко хиляди лева, чрез измама , но вината си е основно моя :)
-
- 7 получени
7 дадени
Вече чакам по 2 секунди за изпълнение на сделка..естествено на реалната на демо не...махам се.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Това са несериозни твърдения. В Trader.bg/Trading212 работят около 150 човека, може ли повече да са станали, не знам.