Trading212 / Trader.bg - мнения и отзиви
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Trading212 / Trader.bg - мнения и отзиви
Trader.bg обяви 50 лв. бонус за всяка новооткрита forex сметка.
Бонусът не може да бъде теглен, но покрива евентуални загуби. Т.е. ако внесете 200 лв, получите 50 лв. бонус и загубите 50 лв., след това ще можете да изтеглите останалите по сметката ви 200 лв.
Бонусът не може да бъде теглен, но покрива евентуални загуби. Т.е. ако внесете 200 лв, получите 50 лв. бонус и загубите 50 лв., след това ще можете да изтеглите останалите по сметката ви 200 лв.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Re: Trader.bg
Корекция - няма никакви ограничения за тегленето на бонуса. Бонусът може да бъде изтеглен по всяко време, без оглед на изтъргувания обем или изминалото от откриването на сметката време, което е прецедент в практиката на българските, а и на чуждите forex брокери.S.Zhelev wrote:Бонусът не може да бъде теглен, но покрива евентуални загуби. Т.е. ако внесете 200 лв, получите 50 лв. бонус и загубите 50 лв., след това ще можете да изтеглите останалите по сметката ви 200 лв.
Здравейте,
Какво, Ви е мнението за трейдър.бг, като брокер на пазара. Да кажем, че цъках на демото/не само на трейдър.бг/ около 6, 7 месеца и мисля да пробвам вече на пазара. Но от отсятата информация по сайтове и форуми излиза, че няма читав бг. брокер, все някой е оплют от някой. Но като web платформа най лесно работя с тая на трейдър -а. Не забива, не насича и е с много дружелюбен интерфейс. Но като брокер не знам как са.
Някакво инфо от някой който работи с тях ??
Какво, Ви е мнението за трейдър.бг, като брокер на пазара. Да кажем, че цъках на демото/не само на трейдър.бг/ около 6, 7 месеца и мисля да пробвам вече на пазара. Но от отсятата информация по сайтове и форуми излиза, че няма читав бг. брокер, все някой е оплют от някой. Но като web платформа най лесно работя с тая на трейдър -а. Не забива, не насича и е с много дружелюбен интерфейс. Но като брокер не знам как са.
Някакво инфо от някой който работи с тях ??
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Щом платформата ти допада, с изпълнението на поръчките няма да имаш проблеми. Пробвай ги и да не забравиш бонуса.
Здравейте,
От известно време имам демо сметка (към Trader.bg) и съм доволен от резултатите си. Затова съответно обмислям да си отворя и реална. Но имам колебания дали те са най-подходящият избор. Направи ми впечатление, че за Trader.bg има доста малко мнения, което е или много добре или много зле. :) Затова търся и съвет дали да се насоча към тях с реална сметка или към друг брокер. Какво ви е мнението за този брокер?!
Освен това като един зелен начинаещ имам и друг въпрос (който предполагам ще предизвика смях в повечето от вас, но не намерих за него отговор тук). Например ако отворя сметка с реални 100 лв., ливъриджа е 100:1, т.е. ще мога да търгувам с 10 000, като направя загуба от 1 000 лв., това какво ще означава?! Че съм изгубил всичките си 100 лв., или че съм изгубил реално само 10 лв.?
Имам и друг въпрос. Какво ще рече:
"когато клиентът е на дълга позиция, брокерът ще плати по сметката му 90 % от дивидента"
"когато клиентът е на къса позиция, брокерът ще вземе от сметката му 100 % от дивидента"
т.е. че при къса позиция няма нищо да получавам ли?
От известно време имам демо сметка (към Trader.bg) и съм доволен от резултатите си. Затова съответно обмислям да си отворя и реална. Но имам колебания дали те са най-подходящият избор. Направи ми впечатление, че за Trader.bg има доста малко мнения, което е или много добре или много зле. :) Затова търся и съвет дали да се насоча към тях с реална сметка или към друг брокер. Какво ви е мнението за този брокер?!
Освен това като един зелен начинаещ имам и друг въпрос (който предполагам ще предизвика смях в повечето от вас, но не намерих за него отговор тук). Например ако отворя сметка с реални 100 лв., ливъриджа е 100:1, т.е. ще мога да търгувам с 10 000, като направя загуба от 1 000 лв., това какво ще означава?! Че съм изгубил всичките си 100 лв., или че съм изгубил реално само 10 лв.?
Имам и друг въпрос. Какво ще рече:
"когато клиентът е на дълга позиция, брокерът ще плати по сметката му 90 % от дивидента"
"когато клиентът е на къса позиция, брокерът ще вземе от сметката му 100 % от дивидента"
т.е. че при къса позиция няма нищо да получавам ли?
След като ти допада Trader.bg като брокер - ОК, защото за това ще чуеш много и различни мнения въпроса е къде на тебе ти е най-удобно и дали са коректни с тебе.
За това да ли ще загубиш 100 лв или 10лв, до колкото ти разбрах въпроса - 100лв. е отговора.
Относно дивидентите за които питаш, става въпрос за акции, и когато се изплащат дивиденти съответно ако си купил ще ти платят 90% от дивидента, ако си продал няма да ти дадат нищо.
Поздрави и успех!
За това да ли ще загубиш 100 лв или 10лв, до колкото ти разбрах въпроса - 100лв. е отговора.
Относно дивидентите за които питаш, става въпрос за акции, и когато се изплащат дивиденти съответно ако си купил ще ти платят 90% от дивидента, ако си продал няма да ти дадат нищо.
Поздрави и успех!
Trader.bg не казвам, че ми допадат, а че добре съм се справил с демо сметката при тях и затова обмислям вариант за реална сметка, но не и със сигурност към тях. Прочетох доста мнения из форума за други брокери и затова се интересувам за Trader.bg какво приблизително е общото мнение. :)
Относно акциите излиза, че "клиентът" няма никаква печалба от продажбата им?! :?
Относно акциите излиза, че "клиентът" няма никаква печалба от продажбата им?! :?
- greedforsuccess
Eдин добронамерен съвет: започни да четеш ;) с тези въпроси и за демо не си ;)Antony wrote:...
The illusion has become real, and the more real it becomes, the more desperately they want it. Capitalism at it's finest.
- greedforsuccess
Нормално, иска се време. Не става бързо.....никак дори.Antony wrote:Аз чета...обаче от скоро и не всичко ми става ясно
The illusion has become real, and the more real it becomes, the more desperately they want it. Capitalism at it's finest.
Koгато си я продал акцията имаш печалба от нея, и за да бъда по-точен ти не я продаваш, а взимаш на шорт от което дефакто няма как да ти се изплатят дивиденти :D , защото във една голяма степен минават през Clearing House, въобще сложно за обяснение .........
Та дали имаш печалба или не: когато си продал/short ти печелиш когато цената се понижава, а не от дивидента
А защо печелиш когато си купил: защото тогава си да кажем "инвеститор", а не "спекулант"
Та дали имаш печалба или не: когато си продал/short ти печелиш когато цената се понижава, а не от дивидента
А защо печелиш когато си купил: защото тогава си да кажем "инвеститор", а не "спекулант"
- saxsten
- 12 получени
6 дадени
Ех ,момчеAntony wrote:Аз чета...обаче от скоро и не всичко ми става ясно
"Луд се радва на шаренко"
Ето точно това правиш ти с Традер Бг.
Платформата на Традера е многооо шаренка и хубавка в очите на начинаещия ,а в очите на опитния трейдър е здраво скопена от към всякакви възможности.
Ама няма да съм аз човека дето ще ти го обяснява ,по добре почвай да четеш
Форекса е оръжие за масово поразяване
POYO, благодаря за отговора :)
saxsten, имам и демо в deltastock, но понеже за тях прочетох повече отрицателни мнения, затова питах как са нещата с Trader.bg. Все още съм далеч от решението да си правя истинска сметка където и да било, но това не ми пречи да търся различни мнения. :) Все пак както казах и по-горе бавно напредвам с материята, която както всички знаете е сложна, особено за начинаещите като мен :D Затова съм и тук, да чета и питам пък после ще си преценя кога и дали въобще съм готов за реална сметка.
saxsten, имам и демо в deltastock, но понеже за тях прочетох повече отрицателни мнения, затова питах как са нещата с Trader.bg. Все още съм далеч от решението да си правя истинска сметка където и да било, но това не ми пречи да търся различни мнения. :) Все пак както казах и по-горе бавно напредвам с материята, която както всички знаете е сложна, особено за начинаещите като мен :D Затова съм и тук, да чета и питам пък после ще си преценя кога и дали въобще съм готов за реална сметка.
- saxsten
- 12 получени
6 дадени
Re: За качествата на една платформа
1.Липса на рекотиране
2.Да изпълнява поръчките бързо в рамките на секунда и на цената на заявяване
3.Да има прегледност на графикитеи прозорците , да не се мотае или забавя котировките
4.Възможност за автоматизация / за по напреднали трейдери/
5.Нисък спред
6.Коректно отношение на брокера:
7.Плащаният и привеждане на суми да са точни.
8.Да няма двоен стандарт към печеливши и към губещи клиенти .
3.Не на последно место от значение е величината на минималния лот и предлагания маржин.
10.Да позволява обратни ордери сел -стоп и бай-стоп .
Има и още но за сега толкова.
2.Да изпълнява поръчките бързо в рамките на секунда и на цената на заявяване
3.Да има прегледност на графикитеи прозорците , да не се мотае или забавя котировките
4.Възможност за автоматизация / за по напреднали трейдери/
5.Нисък спред
6.Коректно отношение на брокера:
7.Плащаният и привеждане на суми да са точни.
8.Да няма двоен стандарт към печеливши и към губещи клиенти .
3.Не на последно место от значение е величината на минималния лот и предлагания маржин.
10.Да позволява обратни ордери сел -стоп и бай-стоп .
Има и още но за сега толкова.
Форекса е оръжие за масово поразяване
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
Ето как изглежда обиколката по трасето на Рали България, организирана от Trader.bg за техните клиенти:
http://www.youtube.com/watch?v=AHecE1raJpM
http://www.youtube.com/watch?v=AHecE1raJpM
Слабо каране ..... по-точно леко возене
markets change so fast that a bad comment about someone can burn your ass in a second
Не може ли без да излагате мнението си кой за какво е да ДАДЕТЕ НА ЧОВЕКА ТОЧЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ МУgreedforsuccess wrote:Eдин добронамерен съвет: започни да четеш ;) с тези въпроси и за демо не си ;)Antony wrote:...
КОЛЕГА ЗАЩО АКО ПРИ ливър 1:100 загубиш 1000 лева реално губиш 100. Не губиш ли 10лева от реалната сметка?
КОЛЕГА ЗАЩО АКО ПРИ ливър 1:100 загубиш 1000 лева реално губиш 100. Не губиш ли 10лева от реалната сметка?
ливъриджа определя каква сума можеш да управляваш на база депозита които имате а не размера на претърпяна загуба..
- B-52
- 3 получени
Начинаещ съм, но когато губиш 1000 лв, реално губиш 1000 лв....s0rry wrote:За това да ли ще загубиш 100 лв или 10лв, до колкото ти разбрах въпроса - 100лв. е отговора.
[b]Всекиму своето!!![/b]