С 250к използвайки максимално кредитно рамо можеш да отвориш позиция за седем и половина милиона . Искаш да кажеш че това не те устройва ?vgp wrote: ↑17 Aug 2018, 19:29След три месеца няма да има полза да променят каквото и да е, освен ако не раздадат по 10к бонус на човек :D Всички мои познати си изтеглиха парите. Само моя изтеглен капитал от всички брокери е малко под 250к. Да им е честито на брокитата и да продължават все така безмълвно да посрещат всяка външна заповед :D
Trading212 / Trader.bg - мнения и отзиви
-
- 30 получени
14 дадени
Re: Trader.bg - мнения и отзиви
- vgp
- 2 получени
7 дадени
- тъпото копеле
- 27 получени
3 дадени
Емо, за човек като теб, който започна да търгува акции за да избяга изцяло от левъридж, сигурно е напълно необяснимо оплакването от 30:1 на Есма.
-
- 30 получени
14 дадени
До август месец на миналата година търгувах и валутни двойки . Максималния левъридж които използвах е десет , а и той ми се струваше като самоубийство . Кредитното рамо е вредно за вашето здраве , психика и финанси . Преминаването към акции е следващия еволюционен етап от развитието . А възможностите за печалба и личностно развитие са неограничени . CVSI купена по 24 цента преди една година сега струва 7.80 долара . Колко търгуващи с валутни двойки с пет процента от капитала са направили сто и петдесет процента от сметката . Позицията не е затворена . Поздрави и колкото по рано се преориентирате толкова по рано ще изпълните условието от таблицата на vgcтъпото копеле wrote: ↑20 Aug 2018, 13:50Емо, за човек като теб, който започна да търгува акции за да избяга изцяло от левъридж, сигурно е напълно необяснимо оплакването от 30:1 на Есма.
- aienou
- 38 получени
12 дадени
Аз пък съм ЗА високият ливъридж.Търгувам крипто 1:1 де, но за валути и индекси защо да ангажирам 10-20К за позиция, ако мога да я отворя същата с 500-1000$ :)
-
- 30 получени
14 дадени
Аз съм се налудувал когато е трябвало , сега искам да печеля пари . За да изкарваш пари търгувайки валутни двойки кредитното рамо е задължително , а точно то е главния убиец на сметки .
-
- 110 получени
80 дадени
Главния убиец на сметки са некомпетентноста и самоувереноста, които взети заедно са една много лоша комбинация.
-
- 2 получени
Тотален срив на сайта им днес.
От 12.00 ч. до момента няма зареждане, по едно време изкараха надпис " профилактика" .
От 12.00 ч. до момента няма зареждане, по едно време изкараха надпис " профилактика" .
-
- 1 получени
Здравейте
Искам да попитам тези работят ли още , търгува ли някой чрез тях ?
Изплащат ли ?
Искам да попитам тези работят ли още , търгува ли някой чрез тях ?
Изплащат ли ?
-
- 46 получени
10 дадени - Contact:
Работят да, последно теглих миналата година по това време около 1500 лв.
-
- 1 получени
Мерси за отговора. А някаква връзка с тях , някой има ли ? Няма ги на адреса , а и на телефона , които са оставили , никой не се обажда.
Здравейте,
от както trader.bg стана trader212.com нещата не вървят добре ми се струва. Опитвам се да регистрирам нова сметка от 1 седмица, за да тествам новата им инвестиционна система която рекламират и не мога. Изписах сигурно 10 писма до съпорта им и никакъв отговор. Няма да споменавам факта, че премахната и търговията с криптовалута. Изобщо пълен шит... Или са запразнили от много рано или изобщо никой не работи поне не и в БГ! Честно казано дори не знам дали вече са лигитимни нещата и тея trader212 дали не са поредните измамници.
от както trader.bg стана trader212.com нещата не вървят добре ми се струва. Опитвам се да регистрирам нова сметка от 1 седмица, за да тествам новата им инвестиционна система която рекламират и не мога. Изписах сигурно 10 писма до съпорта им и никакъв отговор. Няма да споменавам факта, че премахната и търговията с криптовалута. Изобщо пълен шит... Или са запразнили от много рано или изобщо никой не работи поне не и в БГ! Честно казано дори не знам дали вече са лигитимни нещата и тея trader212 дали не са поредните измамници.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
100% работят. Много е странно, че не получаваш отговор. Ако бяха измамници, със сигурност нямаше да имаш проблем с откриването на сметка. Как биха могли да те измамят без да ти вземат парите :)
Не знаех, че вече не предалат търговия с крипто, но разгледах на сайта им и действително не намирам нито биткойн, нито други криптовалути. Изглежда в момента са яхнали вълната с free stock trading-a и предпочитат да се фокусират в пазара на реални акции.
Не знаех, че вече не предалат търговия с крипто, но разгледах на сайта им и действително не намирам нито биткойн, нито други криптовалути. Изглежда в момента са яхнали вълната с free stock trading-a и предпочитат да се фокусират в пазара на реални акции.
Re: Trading212 / Trader.bg - мнения и отзиви
Здравейте ,нов съм . Възможно ли е да питам нещо извън темата? От къде черпите най-точна и много информация относно трейдването? Има ли обучение което да си заслужава ? и ако да може ли да ми споделите ? Благодаря много
-
- 2 получени
Имах отворена дълга позиция usd/bgn и днес погледнах какво става ?
Това ако е нормално ... измамници
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Здр искам да попитам как е възможно при сметка от 98 Евро, от които 34 са свободни за търговия се отваря позиция на стойност 14 Евро и в секундата на отваряне тя бива затворена на стойност - 270евро заедно със всички позиции и цялостно источване на сметката искам да попитам как е възможно това за мен е чиста кражба....
-
- 2 получени
Ако имаш проблем, оправяй се сам.
Още една нова простотия открих днес.
Отворена дълга позиция злато, не ти позволява да направиш корекция.
Абсурдни неща....
Нещата са на затваряне.