Аз не съм тествал безброй брокери докато разбера кой става и кой не, ползвах жокери и ми казаха наготово.

Към активтрейдс нямам никакви забележки, казвам го с чиста съвест като клиент, нито съм акционер нито фирмата е на брат ми.

Спред перфектен, реални котировки без шипове, игли и мизерии, изплащане на печалби, днес пускам, утре са ми в сметката. До сега за 6 месеца с тях съм имал един единствен проблем, нещо им сечаха графиките, обадих се, казаха, че имат проблем в момента, предложиха ми да ми затворят позициите, аз отказах, след 1 час се оправиха и даже бях на печалба. Това е от опита ми с тях до тук, нищо не преувеличавам, нищо не спестявам. Искам само да попитам, защото видях, че трейдър.бг пак ни го промотират като едва ли не перфектния български брокер, а пък се споменават бъговете при останалите, какво стана с мажещите им графики, оправиха ли си проблема, който беше в продължение на месеци и никой не даде смислен отговор на какво се дължеше това. И оправиха ли го в крайна сметка?