Питам Срещу кого е делото? защото реално няма срещу кого да се води дело. Имената съвпадат, но няма булстат/ЕИК, лицата не работят там, имената им не са пълни, парите са във фирми бушони. Делото срещу Гранд Истърн Маркет ЕООД не може да започне, защото се сменят адреси и собственици за призоваване и дума не може да става. А те си работят необезпокоявани.kurortist.78 wrote: ↑09 Feb 2021, 22:37Явно няма яснота по въпросаgfailure wrote: ↑31 Jan 2021, 13:57Срещу кого е делото?alex_zahariev74 wrote: ↑18 Dec 2020, 15:38Подкрепям с две ръце. Делото e в процес на печелене и определено имаше оргомна ползва от услугите им. Препоръчаха ми ги, сега и аз ги препоръчвам, защото ми помогнаха и успях да върна част от загубите.
Финанс инженеринг лтд-Измама!!!
Re: Финанс инженеринг лтд-Измама!!!
-
- 4 получени
6 дадени
В Госпорадите ги гледах тия стари познайници. Някаква връзка имали с Глобал Маркетс. От такива, които ви се обаждат по телефона трябва да бягатеgfailure wrote: ↑22 Feb 2021, 19:21Питам Срещу кого е делото? защото реално няма срещу кого да се води дело. Имената съвпадат, но няма булстат/ЕИК, лицата не работят там, имената им не са пълни, парите са във фирми бушони. Делото срещу Гранд Истърн Маркет ЕООД не може да започне, защото се сменят адреси и собственици за призоваване и дума не може да става. А те си работят необезпокоявани.kurortist.78 wrote: ↑09 Feb 2021, 22:37Явно няма яснота по въпросаgfailure wrote: ↑31 Jan 2021, 13:57Срещу кого е делото?alex_zahariev74 wrote: ↑18 Dec 2020, 15:38Подкрепям с две ръце. Делото e в процес на печелене и определено имаше оргомна ползва от услугите им. Препоръчаха ми ги, сега и аз ги препоръчвам, защото ми помогнаха и успях да върна част от загубите.
-
Аз също съм измамен от финанс ингенеринг...даите връзка с тези адвокати...тел. номер
-
-
- gangosan
- 46 получени
129 дадени
Здравейте, някой има ли информация за trade.capitaloffocus.com дали са надеждни или са измамници? След като направих регистрация ми звъннаха и около 40-50 мин ми обясняваха и разпитваха с какво се занимавам и така нататък. Също така ми искат минимална сума от 210 Евро.
-
Аз също бих искал да разбера повече за trade.capitaloffocus.com. Регистрирах се, дадох им минималната сума от 210 Евро и до там. Сега като ги попитам как мога да си изтрия профила те започват да ми обясняват, че всяко начало е трудно и не трябва да се отказвам. Като сложим и факт, че всеки път ми звънят от различни номера вклщчително и български такива, ми изглеждат все по- съмнителни.
Реално тези 210 Евро не ме интересуват просто искам да го изтрия този акаунт там. Така че ако някой знае ще се радвам да сподели.
Реално тези 210 Евро не ме интересуват просто искам да го изтрия този акаунт там. Така че ако някой знае ще се радвам да сподели.