Финанс инженеринг лтд-Измама!!!
Финанс инженеринг лтд-Измама!!!
Има ли и други измамени от брокерът без лиценз?
От юни месец си чакам парите.
От юни месец си чакам парите.
- Zhelev
- 162 получени
254 дадени - Contact:
-
Re: Финанс инженеринг лтд-Измама!!!
Призовавам всички измамени от Финанс Инжинеринг да си потърсят правата с помощта на адвокатите от https://www.finance-engineering-opinions.com/
И аз горещо препоръчвам! Няма по-добра контра срещу измамните финансови посредници!
В крайна сметка нищо не губите, плащате комисионна на база на възстановена сума, така че не се бавете! Колкото повече станем толкова по лесно ще си върнем парите.
-
Свържете се с тях ако сте потърпевш, много коректни и отдадени да помгогнат на хората.
Здравейте, аз вече се свързах с тях, и задействахме процедурата. Имам добро предчувствие, че най-накрая ще получа справедливост.
Щом не взимат пари предварително, значи имат стимул да спечелят делото, ще се свържа с тях. Благодаря!
-
https://www.finance-engineering-opinions.com/ - Отбор от професионалисти!
-
Здравейте! Благодаря за споделената информация. Надявам се наистина да помогнат поне да си върнем загубеното от измамите на въпросния финансов посредник.
И аз пострадах от финансови посредници. Изчетох доста мнения и съвети и се свързах с хора, които ми препоръчаха този форум. Искам да споделя и лично мнение, че след като се свързах с тях имам надежда, че мога да се преборя и с тяхна помощ ще има справедливост. Първтото дело е спечелено, а сега остава да се справим с второто.
-
Подкрепям с две ръце. Делото e в процес на печелене и определено имаше оргомна ползва от услугите им. Препоръчаха ми ги, сега и аз ги препоръчвам, защото ми помогнаха и успях да върна част от загубите.
-
- 46 получени
10 дадени - Contact:
Желев налазиха те троловете От едно и също ip ли са всичките регистрации?
-
Новото име на Финас Инжинеринг е Капитал Инжинеринг /Маркет рогрес ЕООД , Мини Мркет ООД/.Аз също пострадах от новата им фирма Капитал Инжинеринг АД , за която не беше писано ноември 2020год.Мога да напиша имената на всички брокери и техните телефони които ,най нагло лъжат , че ще има плащане до 7 дни.От ноември до сега нито един лев не ми е праведен. Ходих в техния офис на бул България 51Б , 3 етаж.Срещнах се с Драган Матеев, и Александър Донев.Толкова убедително ти говорят , че ще има плащане до седмица .Попълвах формуляри , декларация за доходи , декларация , че не съм американски гражданин .Сега най новото което ми казаха , че видиш ли американската борса чакали от нашия българския НАП , да видят аджеба ,от къде са ми тези пари дето съм купувала акций .А като внасях пари по банковите им сметки, не ми искаха документ от къде са ми парите.Лъжи колкото искаш В момента в портефеила ми /изпратиха репорт /, че имам 18450 долара . Аз искам по малка сума да изтегля .Такова и до сега няма.Ева Борисова , Стефка Банкова ,Асен Русев , г-н Матев това са лицата които ме лъжат всеки път като се свържа с някой от тях .Това са хора без грам съвест , никога не съм си мислела , че културни и образовани хора могат да участват в измамна схема да обират хората ,които са решили да инвестират в някакво ново начинание за да си докарат допълнителен доход поради здравословни проблеми/онкозаболяване / .За мен тези хора са престъпници и ще се обърна към прокуратурата .Имам разпечатки на имейли и кореспонденция на вайбър как обещават да платят. Ако някой може да ми даде съвет, какво друго да направя моля за съвет .Благодаря .
И аз съм от измамените и то с не малка сума. Незнам какво да правя. Ако има някой желаещ да действаме заедно, дали да ги обсъдим или нещо друго нека да ми пише
Срещу кого е делото?alex_zahariev74 wrote: ↑18 Dec 2020, 15:38Подкрепям с две ръце. Делото e в процес на печелене и определено имаше оргомна ползва от услугите им. Препоръчаха ми ги, сега и аз ги препоръчвам, защото ми помогнаха и успях да върна част от загубите.
-
Явно няма яснота по въпросаgfailure wrote: ↑31 Jan 2021, 13:57Срещу кого е делото?alex_zahariev74 wrote: ↑18 Dec 2020, 15:38Подкрепям с две ръце. Делото e в процес на печелене и определено имаше оргомна ползва от услугите им. Препоръчаха ми ги, сега и аз ги препоръчвам, защото ми помогнаха и успях да върна част от загубите.
Здравейте, аз явно съм поредната измамена риба. Моля за съдействие и инструкции за съответните действия които трябва да предприема.
Здравейте,явно и аз съм измамен от тези мошеници,не съм предполагал ,че в 21-ви век все още съществуват хора ,които да живеят с измами .Схемата явно е доста мащабна.Моля за съдействие !