Trading Teck - Внимание! Долни измамници

Имате въпроси за български и чужди forex брокери? Смятате, че брокерът ви е бил некоректен спрямо вас? Питайте!
Post Reply
borsto2020

Trading Teck - Внимание! Долни измамници

Post by borsto2020 » 13 Nov 2020, 21:27

Зарибяват за търговия с BIT Coin. След като им прежедеш минималната сума от 250 Евро или долари ти изпращат наведнъж 5-6 мейла, като едновременно по телефона уж ти указват съппорт и докато се усетиш прочиташ след това,че това е компания която не е под международна регулация, регистрирани са на някакви острови, а ползват името на посредник от Кипър. Пък с ужас виждаш. че парите ти са попаднали в банка в Лагос Нигерия. Не съм търгувал, че направих превода късно в петък следобяд на 01.10.2020, но това ми даде време да се запозная с тези и още много подробности. Веднага на другия ден се обадих на банката и поисках "Charge back", но в БГ това се оказа "мисия-невъзможна". Лошото е че не искат да ми върнат депозита - за да го върнат искат уж верификация на сметката ти, което означава да им изпратиш копие от личната си карта, копие от кредитната карта, да подпишеш декларация, с която на практика им позволяваш да правът каквото си искат със сметката ти. А търговия не съм правил никаква. Аз разбира се отказах и пуснах жалба до банката и...днес получих отговор ала бля-бля.

Zhelev
162 получени
254 дадени

Re: Trading Teck - Внимание! Долни измамници

Post by Zhelev » 04 Dec 2020, 19:44

Дано не си вкарал много пари. Ако ти е отказан chargeback, за съжаление практически няма как да си върнеш депозита.

Post Reply

Return to “ФОРЕКС БРОКЕРИ :: FOREX BROKERS”